Събрахме няколко свежи идеи за обновяване на шкафовете в кухнята! Искрящо жълто, гълъбово бяло или мъхесто зелено, са само някои от нюансите, които могат да преобразят кухнята ви от скучно място в обитаемо такова, където да поднасяте ястията си уверено. Вижте предложенията ни и изберете някои от тези свежи цветове за вашата кухня.

Светло сиво

Това е доста драматичен нюанс за шкафове, Понеже не е нито прекалено син, нито прекалено зелен, контрастира перфектно с винтидж медни дръжки на вретичките.

Тъмно синьо

Това е финиш с изключителна дълбочина. Въпреки, че цвета е доста тъмен, можете да сложите като светъл акцент леко състарени вратички от дъбова дървесина, а да оставите тъмно синьото по скоро като фон или рамка.

 

Чисто бяло

Перфектният неутрален топъл цвят, съчетава се с всичко и е идеален за стените в кухнята.

Мъхесто/тревисто зелено

Ако имате или планирате да сложите плот от мрамор със златни оттенъци или имате винтидж кухненски шкафове с неполирани медни дръжки, това е вашият нюанс. Има лек под-тон на глина, който създава усещането за изобилие и изтънченост.

Кралско зелено

Тази тъмна разцветка на зеленото е невероятна за класически кухни с традиционни шкафове. Нюансът е смел и малко тежък, но се съчетава отлично с черно, за малко по-мъжествено и съвременно излъчване на помещението.

Керемидено червено

Доста апетитен нюанс на червеното, подходящ за кухненският остров. Определено привлича вниманието и откъсва наблюдателя от мястото за готвене, насочвайки го към острова- който по принцип е в доста бледи цветове.

Тъмно синьо с лак

Това е цвета, които ще направи кухнята ви супер шик и с зашеметяващ блясък. Много подходящ цвят за ниски шкафове до земята, а отличени партньори са всички производни на бялото.

Гълъбово бяло

Този тон на бялото е искрящ и мек. Отличен за боядисване на рамки в кухнята. Съчетава се добре със светло сиво, с което има добър контраст.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.