Всяка година това е едно от най-забавните неща, а именно – да видим как и дали последните модни тенденции за Коледа 2017 ще повлияят на украсата за предстоящите празници. Тази година това несъмнено ще са променящите цвета си холографии и абстрактния минимализъм. Ако сте от хората, които планират украсата, това е вашата статия!

Всичко блестящо е добре дошло! Завръщането на златистия цвят е може би едно от най-хубавите неща за коледната декорация в последните години. Въоръжете се с блестящи коледни чорапи и всякакви други искрящи орнаменти. При украсата на коледното дърво пък, можете да използвате прекрасните блестящи топки с пайети, които напомнят люспите на риба и също като нея проблясват в различни металически оттенъци.

[amazon_link asins=’B01M4QV0Z3,B01LW81PYW,B075S85NRJ,B005KT2TY6′ template=’ProductCarousel’ store=’Decorative Accessories’ marketplace=’UK’ link_id=’a771d4ef-c993-11e7-9f29-af5057587dc4′]

На нас ни прави впечатление и ментовият фон, който е толкова освежаващо модерен. Тази топка наподобяваща глобус от преспапие, пълна с разноцветни, подобни на конфети точки е пълна с толкова много коледно настроение – просто не можете да останете равнодушни. Не можем да говорим за златно, ако не споменем тенденцията за златни коледни венци. Семпъл, но поразително удивителен, този златен венец определено ще добави празничен шик към входната ви врата. Тези венци са често изработени от изкуствени цветя и метал, така че могат да се използват година след година. 

Докато сме на темата със златно, нека хвърлим поглед над минималистичните арт украси. Те някак заповядват на погледа ни към какво да се насочи. Блестят в пълен блясък в стил „по-малкото е повече“. Предполагаме, че сканди играчките за игра от мед и месинг ще ви допаднат. Можете да ги сложите на различни места из дома си, защото където и да са, се превръщат в притегателен център за вниманието на гостите ви.

Несъмнено последният писък на модата са преливащите цветове тип дъга и блестящи повърхности с перлени отблясъци, а за по-изисканият коледен вкус има и прекрасни монохроматични топки в абсолютен мат.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.