Какво е усещането да е вече Декември?! Колкото и да обичам сезона около Коледните празници, той се усеща като поредица от списъци със задачи и последни надпревари, за да се организира и приключи всичко във времето, не мислите ли? Нека малко да успокоим топката! Грабнете тази прекрасна идея за украса за Коледно парти и останете вдъхновени!

Едно нещо, което не би трябвало да се чувства като скучна и досадна работа, е правенето на декорация за празнично Коледно парти в домашни условия. Развълнувани сме, защото събрахме прекрасни креативни, празнични и тържествени идеи и споделяме съвети за домакинството за организиране на Коледно парти с малък бюджет! Нямаме търпение да ги споделим с вас и да ви заразим с Коледното си настроение!

Заложете на проекти за декорация от типа „направи си сам“ – те могат да бъдат завършени за броени минути и ще е супер забавно ако включите децата или приятелите, докато се подготвяте за вашето парти!

 

Не забравяйте, че само декорациите, които създадете сами със собствени ръце, усилия и въображение, ще имат максимално въздействие. Защото ще са автентични! Не е нужно да харчите стотици левове, за да постигнете магически и празничен декор!  Напръскайте с бял спрей няколко стъклени бутилки! Ще създадете уникален контраст между плоския бял цвят и червени клонки с плодове! Друга любима части от настолния декор за празника са тези венци с имена. Те са чудесен начин да добавите елемент на изненада!

Факт: салфетките не трябва да бъдат скучни! Салфетки, сгънати в празнични дървета са забавен начин да направите нещо очарователно и запомнящо се от нещо съвсем обикновенно. Никога не се уморяваме от класическата комбинация от червено и бяло за Коледните празници. Това създава невероятна атмосфера, особено когато се сдвоява с органични елементи като цветя и клонки и свещи.

Вие домакинствате ли този сезон? Имате ли любими „направи си сам“ проекти, които обичате да правите за декориране на масата?

Източник

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.