Има едно нещо, което обединява всички родители по света и това е прехода от бебешката кошара към истинско легло. Днес за вас събрахме 10 функционални ниски легла за прохождащи малчугани! Ако имате деца, вероятно си спомняте момента, в който те започват да търсят своята независимост и да се прекатурват от бебешката си кошара. Не малко майки са бременни с второто си дете, когато първото е на няколко месеца, но това не значи, че трябва да купуват второ бебешко кошче. Искахме да ви вдъхновим да направите някои промени в живота си както и в дома си, за това събрахме десет идеи за подходящи преходни легла за прохождащи мъници.

Едно от нещата, които побърква родителите от притеснение, е да не би малчуганът им да се преобърне от леглото на пода в съня си, след като са премахнали бебешката кошара. С този дизайн на легло, това не трябва да ви притеснява.

Втората грижа на всеки родител е кога изобщо ще заспи детето му и защо не стои в леглото си, а се опитва да се измъкне. Това ниско легло ще му позволи да се движи свободно наоколо и да се върне в него лесно. Това не е нещо тревожно, децата се нуждаят от свобода и пространство, за да изследват света около тях.

Ниските детски легла са отлична финансова маневра, защото са доста по-достъпни от закупуването на ново стандартно легло. Можете просто да закупите матрак и да го сложите на пода, това би било най-евтината версия или да използвате въображението си и да направите дизайнът му по-интригуващ.

Вместо да плаче от бебешката кошара, прохождащият ви герой ще може свободно да опознава стаята си. Това значи, че тези легла са вашият спасител сутрините! Можете да превърнете леглото не само в място за сън, а достатъчно уютно за релаксация и мечтаене.

Ако искате независимо дете, което не плаче преди сън, а заспива без ваша помощ, трябва да се замислите за ниско преходно легло в дома ви!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.