Лятото е все още тук, както и лятното ни настроение… Грабнете настроение с тези спиращи дъха басейни с екзотичен полъх…

Laucala/Лаукала
Малко спа преживявания са сравними с комбинацията между традиционните, органични терапии от Фиджи и вълшебното уединение на острова. Най-впечатляващото нещо в Лаукала обаче, са откритите басейни.

Висящите градини в Бали
Точно в географският ни епицентър, а и в духовният такъв се намира един от най-забележителните басейни в света. Това е без съмнение най-фотографираният басейн и не напразно носи титлата ‘най-добрият басейн в света’, дадена му от безброй туристически издания. Проектиран от архитект, специалист в областта, поразяващата конструкция е спусната върху самата дъждовна гора, давайки на плуващия усещането, че се носи над върховете на дърветата.

Soneva Fushi/Сонева Фуши
Това е комплекс построен в едно от последните попълнения в списъка с природни резервати на UNESCO, който се намира на частен остров. Басейнът е просто удивителен.

RIMBA/РИМБА в Джимбаран, о-в Бали, комплекс AYANA/АЯНА
Това е почивен спа комплекс с площ от 90 хектара, повечето от които градини. Целият комплекс е с изглед към залива Джимбаран. Само на няколко километра от този лукс е разположено традиционно рибарско селце, където можете да се потопите изцяло в балийската местна култура.

Conrad Koh Samui/ Конрад Ко Самуи
Идиличната обстановка на този басейн го прави изключително място за възстановяване.

Katikies/Катикис
Катикис – сразяващи гледки, ослепителните залези на Санторини и подкастрените розови богинвилеи, осигуряват идиличен фон за ослепително белият луксозен хотел, който се разлива надолу по скалите на магичната Калдера.

Four Seasons Resort/Четири сезона в Саян, о-в Бали
Комплексът Четири сезона е същинско райско кътче сред природата, прекрасни басейни, градини изплували от дъждовната гора сред криволичещата река Аунг.

Ladera/Ладера в Санта Лучия
Бивша какаова плантация, всъщност една от най-големите, Ладера, се помещава на част от нейната площ. Комплексът е изграден през 1982 г. и е действащ и до днес. Той се възползва максимално от природните дадености на локацията си и предлага на гостите си неповторима обстановка и преживявания.

Viceroy Bali
Романтично местенце за релкасация със зашеметяващ спа кът и изключитвелни планински гледки… Раят е на земята!

Източник 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.