Здравейте, скъпи читатели! Днес за вас събрахме още зашеметяващи идеи за детската стая, които ще ви оставят без думи!

Няма по-голяма награда от усмивката на децата ви! Децата са енергични и просто търсят забавление, така че докато декорирате стаята им добавете толкова цвят, колкото смятате, че е нужно.

Всички родители искат да създадат перфектната детска стая, пълна със забавления, игри и цветове. Детската стая трябва да излъчва уют, живот и чар. Най- доброто, което можете да направите, е да отразите личността и духа на малчугана си в дизайна на стаята му. Вижте нашите предложения и почерпете вдъхновение.

Въображението на децата е безгранично. Наш ангажимент е да го подхранваме и насърчаваме. За всички деца е забавно наличието на легло с втори етаж с конструкция във формата на къща на дърво. Спим горе, играем долу!

 

За всички малки приключенци, ето нещо наистина готино! Детска стая с площадка за игра, където детето ви ще се забавлява до насита. Могат да се катерят по стената за алпинизъм, да играе с топка и прочие. Изключително подходящо е за малки момчета, но може да бъде адаптирано и за момиченце.

Готови ли сте за къмпинг? Ако детето ви е любител на природата или вие самите искате да добавите някакъв естествен акцент в детската, тази стая е наистина готин пример за нестандартен и тематичен дизайн на детска стая. Пълна е с естествени и горски акценти и е подходящо решение за малки пространства. Освен че е с уникален дизайн е и доста функционална. Разполага с двуетажно легло, долната част от което е трансформирана в малка колибка за любителите на къмпинга и четенето.

 

Как ви се сториха нашите предложения? Не са ли просто прекрасни? Вслушайте се в детето във вас и разчупете идеята за стандартната и скучна детска стая като я превърнете в уютен кът за забавления, четене и усмивки.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.