Вижте тези уникални мебели ibride – те са направо спиращи дъха и са креативно и неочаквано решение във всяка стая. Основана във Франция компанията се различава съществено от конкурентите си в бранша, като комбинира животински мотиви с винтидж стил, за да постигне съвсем ново модерно излъчване. Техните мебели са толкова характерни, че биха преобразили атмосферата на дома ви мигновено.

Наслаждавайки се на артистичната си природа, тяхното мото е “отвъд дизайна“ – доста точно за компания, която надскача традиционализма във всяко свое творение. Най-интригуващото тук е, че обектите са повече отколкото изглеждат, всеки елемент има и чисто функционална страна. Този творчески колектив от дизайнери ни кара да приемем красотата на различното и да разширим хоризонта на възприятията си. Повече от 20 години тези иноватори разчупват статуквото, като винаги остават верни на себе си и не спират да мечтаят. Те позволяват на странната красота да е в симбиоза с функционалността от 1996 година насам.

С всяка нова колекция екипът сякаш се специализира в запечатването на спомени от миналото. А те определено имат отговор за всяка стая в дома ви. През 2008 г. те представят колекция за трапезария, която е уникална и много практична. Мебелите са семпли, с изчистени линии и могат лесно да бъдат разглобявани и поставяни в различни опозиции и конфигурации.

Това е един постоянен баланс между артистичното разказване на истории и ежедневните ни нужди. Ibride постига уют по много нестандартен начин, комбинация от модернистични картини във старовремски, богато орнаментирани рамки, винтидж кожени кресла, сурово дърво и много елементи от животинското царство – масички с профила на лъвове и мечки, декорации за стена във формата на щраус или гарван, които са и етажерки, много малки декоративни вещи като компаси и глобуси. В дамаските присъстват кожа, кадифе и флорални мотиви, а цветовете варират от неутрални до царствени и наситени.

Всеки елемент е толкова добре замислен и изпълнен, с много внимание към детайла. Със сигурност си заслужава да притежавате нещо тяхно!

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.