Цветни, чудати и забавни! Да, това е една невероятна колекция от вдъхновяващи и модерни детски стаи.

модерни детски стаимодерни детски стаимодерни детски стаимодерни детски стаи

Какво може да бъде по-вълнуващо от декориране на спалня за творящи младежи? Въпреки че не може да бъде да приложим всички детски идеи (шоколадови фонтани, зоологическа градина или басейн може би са най-често срещаните), то със сигурност е възможно да включим техните вкусове и предпочитания в дизайна на стаята им. Разглеждаме няколко модерни детски спални, които излизат извън ежедневните очаквания. Каква страхотна възможност да разширите каталога си с идеи!

модерни детски стаимодерни детски стаи

модерни детски стаимодерни детски стаи

модерни детски стаи

Колоритна и еклектична, тази спалня със сигурност ще се хареса на младите момчета и момичета, дори тийнейджърите може тайно завиждат на някои от по-творческите функции в рамките на това пространство. Един поглед върху останалата част на стаята разкрива фитнес зоната, която предлага забавен начин детето да се упражнява и тренира. Картата на света прави страхотен акцент на стената, а има и образователна функция. Бели дъски за творчески дейности. Дори зоната на леглото може да предложи творческо вдъхновение. Рафтове, къща за книги с приказки, сладки саксии висят от стълбата.

модерни детски стаи

модерни детски стаимодерни детски стаи

Тази спалня използва предимно минималистичен подход в сравнение с предишния, но това не е рязък вид на минималистичния дизайн. Този стил демонстрира свежа и чиста естетика с много място за въображение. Ярки жълти акценти изкачат от фона на синьо и пастелно розово, с очарователни животински знаци, които ни подтикват към незабавни усмивки…

модерни детски стаимодерни детски стаи

модерни детски стаимодерни детски стаи

Ето една друга спалня – пълня с харизма. Формите и мебелите остават също толкова прости, както и преди, но цветовата тема е забележимо по-ярка и по-мощна.
Цветовото блокиране е огромна тенденция тази година в модата и дизайна. Това е свързването, използването на два или три напълно различни цветове заедно, за да се направи смело изявление, акцент. Тъкмо тази тенденция е отличаваща се за това функционално пространство. Реалистични и анимационни герои съставляват голяма част от цялостната декоративна тема. И, разбира се, няколко игриво странни избора се открояват. Портретът на лама е неочакван. А рафтът в зелено с книжки е безспорна фокусна точка на стаята.

модерни детски стаимодерни детски стаи

модерни детски стаи

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.