Какъв по-добър начин да се насладите красива гледка към плаж от удобната веранда или палубата? Нищо не предизвиква духа на океана повече от свободен достъп и изглед към морето и плажния декор. Тези открити пространства са създадени, за да се забавляват гостите и да се насладят на удоволствието от слънчевите дни, топлината и светлината. Създаване на светло, блажено място за вашия двор не е труден проект, когато координирате всичко от сервизи и чаши, кани до мебели за сядане, аксесоари и дори забавление.

открити пространстваоткрити пространства

navy-porches-41502 Costal Living Andreozziоткрити пространства

navy-porches-8

 

navy-porches-1navy-porches-5

navy-porches-22navy-porches-10navy-porches-11

1496 Costal Living Jewel Box
1496 Costal Living Jewel Box

Намерете своето собствено вдъхновение от любимите ни релаксиращи предложения за открити пространства в галерията. А плажният стил за открит вътрешен двор често се разглежда като продължение на закритото жизненото пространство. Акценти в тюркоазено, както и набор от сини тъкани изскачат срещу бели и кремави фонове. Бронзови фенери и маси от тиково дърво са идеални за летни вечери на октрито. Независимо дали става дума за съставена от камък, тухли или бетон, този павирана площ често се използва като място за социални контакти, особено когато има грил или огнище.

navy-porches-17navy-porches-23

navy-porches-19navy-porches-15navy-porches-24navy-porches-4navy-porches-5

Откритата кухня и трапезария също могат да ви станат любимо за ядене място, а изобилие от мебели и колоритен крайбрежен двор декор превръщат дома в идеалното място. Независимо дали имате веранда, басейн или вътрешен двор, нашето ръководство за създаване на лукс извън пространството за живеене ще ви помогне да се възползват напълно от топло време.

navy-porches-1navy-porches-18navy-porches-2navy-porches-22

Панорамна гледка към вода, вдъхновен от океана декор и класически чар са в изобилие при тези спокойни веранди.

Източник: http://www.designrulz.com/design/2016/06/30-cool-sea-beach-inspired-patios/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.