Използването на дърво в кухнята със сигурност носи топлина и уют за цялото семейство. Рециклираният дървен материал за производство на мебели , се произвежда от греди от стари хамбари например, също стари фабрики и складове, въпреки че някои компании използват дървесина от по-малко традиционни структури, като например въглищни мини и винени бъчви. 

Reclaimed-wood-accent-wall-and-hood-for-the-small-stylish-kitchenдърво в кухнята

Rustic-kitchen-island-draped-in-reclaimed-wood

дърво в кухнята

Ако все още не сте чували за тенденцията за използване на рекултивиранo дърво в дизайна на дома, то тогава е време да излезете от рамката, в която сте живяли последните няколко сезона! Рекултивираното дърво се превърна в един от най-горещите материали, които се използват в модерните жилища и това е една тенденция, която само ще се изкачва в класациите през следващите години като собствениците на жилища стават все повече и повече и най-важното – с по-екологично съзнание. Имайки предвид това, днес ще разгледамекак можете да добавите топлината, елегантността и несравнимата уникалност на рекултивираното дърво за вашата кухня.

дърво в кухнятадърво в кухнята

Ingenious-kitchen-backsplash-crafted-from-reclaimed-wood

дърво в кухнята

Намирете това дърво, което ще пасне най-добре в собствения си дом. Независимо дали сте фен на семпла акцентна стена, изработена от стари дървени дъски или предпочитате нещо по-екстравагантно и изключително като плаващи рафтове, рекултивираното дърво може да се използва почти навсякъде.

дърво в кухнята

Reclaimed-teak-brings-class-and-durability-to-this-beach-style-kitchenдърво в кухнята

Kitchen-cabinets-and-island-crafted-from-reclaimed-wood

Създайте уникален кухненски остров и използвайте рециклирано дърво в кухнята, за да я направите още по-гостоприемна и уютна! Островът в кухнята все повече се превръща в център на модерната кухня, и дори малките кухни са пълни с малки островчета, в които се вършат няколко дейности с лекота. Покриването на кухненски остров с регенерирани дървени дъски е задача, която е едновременно икономически ефективна и удобна. Вместо обновяване на целия остров и дори създаването на нов, просто нов блясък за съществуващия остров може напълно да преобрази атмосферата на кухнята и да му придаде един изцяло нов облик.

дърво в кухнята

Create-your-own-custom-kitchen-island-with-reclaimed-woodдърво в кухнята

Kitchen-island-covered-in-reclaimed-wood-brings-contrast-to-the-polished-kitchen

Всеки експерт в областта ще ви каже, че регенерираното дърво ви дава възможност да работите с дърво, което просто вече не се предлага в магазините. Има моменти, когато тези дървени дъски са билив хамбари и стари структури, построени преди няколко десетилетия, и че е дървото, което просто не може да си купите от рафта в магазина днес. Тя е с много по-дълбока и по-богата структура, и разбира се, естествения процес на стареене дава на тези дъски още по-страхотна завършек. Ако обновяването на кухненски остров или плот не е на дневен ред, може би ще можете да дадете на тавана или стените нов облик, като ги покриете с регенериран дървен материал.

Източник: www.decoist.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.