Модулна маса като детска игра!…

Когато става дума за мебели за трапезарията и регулируеми мебели, Extrados е черешката на тортата. Тази ултрамодерна модулна маса за хранене може да бъде използвана както в интериора, така и в екстериора и е напълно адаптивна по отношение на размера, което я прави идеален както за големи, така и за по-малки пространства. Това е нещо като футуристична модулна маса…

модулна маса
Extrados – EGO Paris

Структурата и основата са изработени от подсилен алуминий, огънат и оформен в здрави крака с гладка кривина в краищата, за да придаде на модулната маса за хранене малко закръгленост.

модулна масамодулна маса

Материалът на плота на масата варира между HPL ламинат и керамика, с различно качество. Изработена е от дърво с естествен завършек. Добавянето на дървесни тонове добавя топлина към рязката и гладка съвременна маса за хранене.

модулна масамодулна маса

Това, което наистина поставя тази модулна маса пред всички останали и я отличава от другите са единствените по рода си особености и функции, като адаптивни маса бегач. Можете да запълните центъра или частично да го отстраните, за да се разкрие едно отворено пространство, в които човек може да постави растения, чинии или други части от декора.

модулна масамодулна масамодулна масамодулна масамодулна маса

Цветовете са по желание на клиента. Можете и да разширите дължината и ширината на маста, толкова лесно, както можете да я свиете. И облицовките варират в бяло, бежово или тъмно сиво, в зависимост от вашите вкусове и стил.

Източник: http://adorable-home.com/furniture/extrados-modular-dining-table-55485

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.