Този красив лофт е ситуиран близо до Лвов, Украйна. Проектиран от Marta Gord. Активно са използвани уютни сиви нюанси в целия дом. Въпреки че мрачните нюанси са прегърнали пространството, домът е лек и ефирен. Много естествена светлина изпълва стаите и високите тавани правят пространството да изглежда по-голямо, отколкото в действителност е. Изкуството по стените в различните помещения също носи определен характер на дома. Заедно със сиво, светло розовотп се използва като цветови акцент. Това индустриално таванско помещение с прекрасна гледка е идеалното място за едно младо семейство.

лофтлофтлофт

лофт

Погледът ни веднага попада върху произведенията на изкуството, окачени на стената във всекидневната. С помощта на стъклен парапет, пространството в този лофт изглежда по-отворено и просторно. За добавяне на ефирност в пространството, голяма картина на цветя в поставена на лявата стена.

лофт

Когато погледнете нагоре, можете да видите, че на тавана е запазен естествения дървеният материал. Това дава сурово усещане за пространството, което да затопли сивите нюанси. Светлорозово се използва, за да се съберат заедно масата за хранене и дивана.

лофт

лофтлофтлофт

лофт

Прекрасната гледка към зеленината носи допълнително пространство и спомага за дефиниране на стаята. Големите прозорци покриват стените. Контрастът на оранжев огън и бял тухла е творческо решение за това пространство. Когато се смесят  с мраморните стъпала, всички елементи се събират за да се създаде естетически неповторим интериор. Големи сиви рафтове правят организирането на вещи лесно в този домашен офис. Заедно с вграденото бюро, там има приятен и удобен стол, който собственикът на дома има на разположение. Няколко възглавници помагат пространството се чувства непретенциозно.

лофт

От другата страна на залата можете да видите още една черно-бяла флорална скица да виси на стената. Изкуството разказва история. Въпреки, че цветята са ярки и цветни, това проиведение на изкуството е черно и бяло. Зеленият килим на пода помага да се внесе повече жизненост.лофт

лофт

При проектирането на един дом, винаги е добра идея да се мисли за неща практично. Въпреки че телевизорнаистина не се вписват в темата на къщата, дизайнерът се възползва от големята стената чрез добавяне на проектор. Собствениците могат да се насладят на гледането на филми поради наличието на голяма бяла стена на първия етаж.

Източник: http://www.home-designing.com/beautiful-modern-minimalist-loft-with-a-view

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.