Луксозни материали са гръбнакът изискания тъмен интериор. Въздействието на големи пространства в този луксозен апартамент и черни цветове в интериорния дизайн може да бъде изненадващо свежо и също толкова драматично. Това води до идеята за звука на звънтящи коктейлни чаши, фини аромати на стари книги и спомени от времето преди дизайнерите да усещат натиска да рисуват всичко в бяло в името на суровия минимализъм.

луксозен апартаментлуксозен апартаментлуксозен апартаментлуксозен апартаментлуксозен апартаментлуксозен апартамент

Проектиран от студио за интериорен дизайн Bozhinovski, този частен дом в София е разположен на 350 квадратни метра. Архитектите създават у дома футуристична визия и супер модерен характер. Апартаментът е проектиран, за да се настанят двама възрастни и две деца. Ако обичате черни стени и кадифе и сложни текстури, това е идеалното място да се сгушите с книга в мрачен ден – имаме лечение за вас.

bulgaria-designrulz-17bulgaria-designrulz-25bulgaria-designrulz-16луксозен апартаментbulgaria-designrulz-4bulgaria-designrulz-11bulgaria-designrulz-2

Дълбоките, мрачни краски не само са на мода, но те са и изненадващо гъвкави (и не е нужно да сте готик тип за да ги използватe). Този тъмно-тематичен дом показва, че ярките цветови палитри не трябва да бъдат нервни или мрачно, те могат да бъдат игриви и пълни с много живот. Тъмният интериорен дизайн е като миг. Мастилени стени подчертават нюанси, използвани другаде и декоративни предмети блестят в пространството.

bulgaria-designrulz-30bulgaria-designrulz-21bulgaria-designrulz-1bulgaria-designrulz-19bulgaria-designrulz-15bulgaria-designrulz-22bulgaria-designrulz-10bulgaria-designrulz-32bulgaria-designrulz-23bulgaria-designrulz-31bulgaria-designrulz-20Архитектите: „Искахме да създадем уникална атмосфера с уютен характер. Ние използвахме материали като технически камък, фибростъкло, дървени плочи, мрамор, въглеродни влакна. Повечето интериорни елементи са специално проектирани за този апартамент.“ Наслаждавайте се!

Източник: http://www.designrulz.com/design/2016/07/private-home-09-bozhinovski-design-studio-sofia-bulgaria/

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.