В магазините и онлайн, се предлага разнообразен избор на декорации, които могат да ви послужат за вдъхновение, когато планирате как да декорирате и обзаведете дома си. Има лампи, огледала, картини, фигурки, вази и още много други във всякакви размери, цветове и стилове. Това е добре за вас, тъй като можете да разчитате че ще намерите всичко необходимо за дома си, което да е по ваш вкус.
Всичко се свежда до това да изберете подходящите декорации, най-доброто, което да пасва на интериора на дома ви. Днес ще поговорим за настолните лампи. Те стоят в коридора, всекидневната, на шкафа в трапезарията и на много други места из къщата. Общото между настолните лампи, които ви представяме е, че те са с много оригинален дизайн и са дървени! Нека ги разгледаме!

1. Трикрака дървена лампа с черен лампион

1-Black-Linen
Тази лампа е с трикрака дървена основа в естествен цвят. Чудесно цветово съчетание с цилиндричния лампион в черно.
2. Лампа-лавица с висяща крушка

2-Bookshelf-Pendant
Лампата е направена от дърво и е облицована с бамбук. Чудесно допълнение към всяка всекидневна или спалня и придава оригинална нотка на интериора. Можем да кажем, че е в японски стил с модерен минималистичен дизайн.
3. Дървена настолна лампа облицована с бамбук

3-Bamboo-Skin
Тази дървена лампа има миниатюрна приставка и е много изчистена и практична. Перфектен избор за нощното шкафче или бюрото!
4. Модерна дървена лампа с артистичен абажур

4-Artistic-Fabric
Не може да не дадем оценим подобаващо тази трикрака лампа. Традиционната обработка на дървото среща модерния дизайн и ни представя любимата лампа в съвсем нова светлина.
5. Очарователна дървена лампа-ябълка

5-Cute-Apple
Тази чудновата лампа-ябълка ще изпълни нощите ви със забава. Издяланата дървена рамка е във формата на ябълка. Много оригинален дизайн, нали?
6. Ръчно направена антична дървена настолна лампа

6-Handcrafted-Antique
Лампата е с правоъгълна основа от грубо дърво, която е обхваната с метални нитове. Дървото блести под светлината на лампата, омекотена от конопения абажур.
7. Оригинална настолна лампа

7-Delicate-Arhat
Тази дървена лампа първоначално е създадена като 3D CAD дизайн, после е конвертирана в плоски чертежи и принтирана на твърда хартия, така че можете да я изрежете, сгънете и залепите. Освен лампа, това е произведение на изкуството!
8. Цилиндрична лампа с дървена основа

8-Modern-Table
Класическа лампа с кръгла дървена основа с традиционен дизайн и цилиндричен абажур. Можете да я сложите на нощното шкафче. Или пък във всекидневната до дивана за да четете на нейната светлина. Перфектен избор както за модерния, така и за всеки винтидж дом.
9. Конзолна лампа с евкалиптови клони Hygee

9-Hygee-Eucalyptus
Hygee от Датски означава чувство за топлина и уют и принадлежност към дадено място. Тази лампа ви дава всичко това и дори повече. Направена е от здрави евкалиптови клони, които са били почистени и излъскани, така че да се вижда текстурата и красота им.
10. Дървена настолна лампа Filament с черен абажур

10-1-Light
Ето една на пръв поглед обикновена лампа, която има оригинална модерна нотка! Доста интересна, не мислите ли?
11. Модерна дизайнерска настолна лампа

11-Table-Lamp
Чудесно допълнение към плажните къщи и модерни домове. Оригиналната лампа осветява наоколо със стил!
12. Дървена настолна лампа New World Cube

12-New-World
С форма на куб, тази интересна лампа е най-добрия избор за бюрото на децата.
13. Настолна лампа с кръгла основа от дърво Mandara

13-Mandara-Natural
Естествен начин да отдадем почит на отминаващото време, мебелите направени от дънер са пример за съвременен дизайн неизлизащ от мода. Настолна маса Mandara със своята интересна форма, е направена от естествено сурово дърво и от стар дънер.
14. Четирикрака настолна лампа от дърво

14-Quadripod-Stand
Четирикраката основа заема централно място в дизайна на тази модерна лампа. Тя е в класически стил, но с модерна нотка. Абажурът е направен от бял висококачествен плат.
15. Рустик настолна дървена лампа с цилиндричен лампион

15-Linen-Shade
Акцентирайте интериора си с тази драматична настолна лампа. Тя е със солидна дървена основа и бежов лампион. Под него има красив дифузер във формата на свещ, направен от матирано стъкло.
16. Модерна конзолна лампа направена от полирано от водата дърво

16-Riverine-Natural
Отново ви показваме произведение на изкуството направено от органични материали и чудесен пример за модерен дизайн. Лампа Riverine Grand е елегантно допълнение към рустик, съвременен или дори азиатски стил интериор.
17. Украсете дома си с настолна лампа Twig

17-Home-Decoration
Тази лампа е определено много интересна и ще изглежда прекрасно където и да я сложите.
18. Настолна лампа за спалнята във формата на жена

18-Unique-Women
Тази лампа е част от уникална колекция лампи във формата на човешкото тяло. Освен жена, има също, момиче, момче и мъж. Все пак, най-важното е всички членове на семейството да са щастливи.
19. Модерна рустик лампа Vertico Riverine Root с конопен лампион19-Vertico-Riverine

Земна и сурова, настолна лампа Vertico изобразява купчина назъбени камъни или силуета на разпадащ се град. В центъра на дизайна е апела към органичното и природата. Изграден е контраст между грубата основа и абажура от бял плат.
20. Дървена настолна лампа с лампион-фенер

20-Parrot-Uncle
Тази очарователна лампа комбинира с вкус традиционната дървена основа и модерен лампион. Резултатът е прекрасен и уникален дизайн, който с гордост ще изложите в дома си.

Настолните лампи са важен елемент от декора на дома. Освен че носят светлина, те са допълнение на декора. Изберете своята настолна лампа според стила на интериора, и разбира се, според вашия вкус!


Източник: http://homedesignlover.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.