Днес ви предлагаме идея за една невероятна и артистична тийнейджърска стая за момиче!
Когато вашето малко момиче порасне, се променят толкова много неща. Цялата ѝ личност търпи трансформация, тя вече има свое собствено мнение. Кувертюрата с десен на цветя, розовите и жълти цветове и всички онези плюшени играчки, които някога са я успокоявали, трябва да си тръгнат с появата на новото и „аз“.

Тази трансформация на тийнейджърска стая за момиче е просто невероятна. Стаята на тийна трябва да отразява него самия, влеченията му в момента. Най-важното, когато преобразявате стаята на своя тийнейджър, е да имате предвид, че това вече не е просто тяхната спалня, а убежище, място, където могат да бъдат себе си, без никой да ги съди. Имат нужда от неприкосновено място, където да пеят, да свирят на китара, да водят дълги телефонни разговори или да рисуват. Те водят дневници, имат любими книги, всичко това са неща, които искате да вземете предвид, когато правите стаята и функционална и красива. Животът за нея тъкмо е станал по-драматичен и сложен.

Направете стаята ѝ убежище
Пребоядисайте стаята в по-глухи тонове. Сивото и черното са страхотни цветове, особено с малко блясък от златно и сребърно, в рамката на леглото примерно. Отървете се от всичко розово и флорално и се целете в едноцветни решения за кувертюра. Бялото е добро решение, ако имате черна стена, която да подчертае, тук металните елементи биха завършили добре контраста. Запазете малката черна дъска, на която сте я учили да пише и я оставете за записване на вдъхновяващи фрази на деня. Тийнейджърките обичат дрехите си – вземете винтидж закачалка за висящи дрехи за любимите и дрехи. Не забравяйте тоалетката, момичетата обичат гримовете, осигурете ѝ място, където да ги държи. Сложете минимум две огледала, едно в цял ръст и едно, в което може добре да оглежда лицето си.

Да извършите подобна трансформация не е трудно. Не забравяйте, че всичко е в детайлите и не е задължително да платите много. Придържайте се към идеята, че създавате място, в което тя ще обича да прекарва времето си.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.