В тази статия ще разгледаме няколко невероятни идеи за съхранение на обувки. Обувките могат да създадат огромна бъркотия, ако не са организирани по някакъв начин. Това е почти първото, което виждат гостите ви, а никой не желае да асоциират дома му с безпорядък.

Как се справяте с обувките у дома? Имате ли спешна нужда от ново място, където да ги държите? Ако отговорът е да, проверете идеите, които сме подбрали – те ще ви помогнат да се справите с това.

Вертикалните органайзери за обувки са изключително популярни тези дни. Причината е, че все повече хора живеят в малки апартаменти. Липсата на пространство ги кара да прибягнат до тези хитри интериорни решения за съхранение на обувки. Ако този дизайн ви интригува, тук сме подбрали няколко предложения. Изберете това, което най-добре подхожда на дома ви! Най-хубавото в тях е, че няма да ви се наложи да оберете банка, за да ги имате у дома. Проектът за етажерка от картон е евтин и не изисква специални умения за изработката си. Той ви позволява да съхранявате много, но добре организирани обувки на малка площ.

В някои домове има доста преминаващи тръби. Защо не се възползвате максимално от тях? Включете ги в интериора като ги направите рафтове за обувки. По-важното е, че прекрасните ви токчета ще се превърнат в арт инсталация с доста женствен привкус. PVC тръбите имат безброй приложения, но едно от най-добрите е, че можете да ги използвате, за да създадете интригуващ органайзер за обувки. Ако сте фенове на съхранението на обувки в кутии пък, ще ви предложим лесен начин за организация. Просто направете снимка на съответният чифт, а после я използвайте като етикет, за да откривате обувките си безпроблемно и бързо. Винаги можете да се спрете на органайзер изработен по поръчка, така ще имате точен брой места за обувките си и цялата мебел ще е съобразена с вашите желания.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.