Името „ТВ маса“ звучи доста еднозначно, но учудващото е, че ако се поразровите за малко повече информация, ще откриете, че ТВ масата не е отредена специално за телевизора и по никакъв начин не е ограничена само до един размер, цвят, форма или дизайн. Най-често, това е всъщност масичка, която се използва като допълнително пространство за поставяне на лаптопа, любимия снакс или напитка, докато се радвате на своя диван. Но истината е, че този вид масичка може да бъде използвана по най-различни и разнообразни начини.
Максимално опростени, малки и практични, тези масички определено не заемат много място, така че без проблем можете да имате повече от една във всекидневната, без да се притеснявате че се пречкат. Те са толкова практични, че като цяло елиминират нуждата от допълнителна масичка в хола, която да бъде използвана за пиенето на кафе.
Този вид масичка може да бъде поставена пред вас, така че да можете удобно да използвате компютъра си дори когато сте на дивана, а също така, ако предпочитате, може да е настрани и да бъде използвана за поставянето на дистанционни и вашата напитка например. Тези масички са доказано мултифункционални и много удобно за всеки и всяка цел. Няма само един начин, по който да бъдат използвани. Например, без никакъв проблем може да бъде поставена на някой шкаф и върху нея да поставите ваза или малка саксийка с цветя, докато отново не ви потрябва да я използвате.
Също така има изключително практични масички, които са така изобретени, че не само да ви е удобно да ги използвате докато сте удобно настанени на дивана, но също така върху тях е пригодено специално място за чаша вода и дори за смарт телефона или таблета ви. С две думи е помислено за всичко. Тези масички са създадени, за да ви улеснят максимално в почти всеки аспект от ежедневието ви. Толкова са удобни, че можете спокойно да си съхранявате по една във всяка стая, в която има диван или легло. Разбира се, ако имате кът за релакс дори в кухнята, може и за там да си подсигурите такава мебел.
Тези масички могат също така да бъдат лесно използвани от деца и с малко по-свежи цветове, могат да бъдат неизменна част от детската стая. Те могат да използват такава масичка за любимия им снакс, за закуска в леглото или дори за поредния им успешен проект. Ако детето ви има голям диван в стаята си, тази масичка може да се използва и за така нареченото моделиране на дивана, за наличието на твърда плоскост, на която детето може с лекота да рисува, чертае и тн.
Ако сте един от щастливците, които могат да си позволят домашна мини кино зала в техния дом, то тогава тази масичка трябва да бъде задължителен аксесоар, защото толкова много улеснява хората гледащи филма и едновременно с това наслаждавайки се на различни напитки и голямо количество пуканки. Не само са изключително удобни, но заемат и толкова малко пространство, че почти няма да ги забелязвате, че са там, а когато са ви необходими ще ви вършат чудесна работа.
Разбира се фунционалност и многостранност не са единствените позитиви на тези масички. Така че не оставяйте незабелязан техния прекрасен стил. Ако решите, можете да да изберете съвпадащи си масичка и кафена маса и примерно и двете да са с изискан стъклен топ или някакъв друг интересен детайл. Друг вариант е да ги комбинирате по по-нестандартен начин, например, кафената ви маса да бъде с дървена основа, а малката практична масичката да бъде с дървен топ. По този начин, те буквално ще се допълват по един много прост, но изискван и елегантен начин. Всички знаем, че да спестим възможно най-много място е много важен детайл когато човек живее в по-малко жилище, за това и е много препоръчително използването на такива високо функционални и практични мебели.


Източник: http://www.homedit.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.