Повечето градински мебели преди се свързваха със скара на дървени въглища и няколко пластмасови сгъваеми стола. Днес, откритото пространство е продължение на дома и включва сложни уреди и модерни, но комфортни мебели за градината. Благодарение на технологиите и иновациите, днешните градинските мебели се развиха драматично, за да се справят с популярната тенденция за живот на открито. Според скорощно проучване, вътрешният двор е сред първите три характеристики, които новите купувачи изискват за бъдещия си дом. Каква е тенденцията и какви градински мебели да изберете за двора? Мебели, които изглеждат толкова добре в хола, както и в задния двор, е най-актуалната тенденция!

модерни градински мебели 16

Това са нашите предложения за най-добрите съвременни мебели вътрешен двор, които са гъвкави, удобни и достатъчно красиви за да се използват на закрито, но са и достатъчно издръжливи за ползване на открито пространство.

модерни градински мебели 4

Съвременни столове за градината
Както и в интериорния дизайн, вашите столове не е задължително да съответстват на дивана.

модерни градински мебели 18

Мултифункционални градински мебели
Тези мебели за вътрешен двор, са не само съвременни, но имат няколко употреби. Когато инвестирате в мебели за модерен вътрешен двор, добавете модулни мебели към вашето открито жизнено пространство.

модерни градински мебели 13Тази масичка за кафе придава на вашия двор модерен, дзен дизайн, благодарение на своя минималистичен италиански дизайн и LED осветление, което хвърля красив блясък отвътре. Свалящото се, прозрачно покритие от плексиглас се предлага в шест цвята, за да се адаптира към вашия външен интериор.

модерни градински мебели 17

Модерни дивани
Тези съвременни и гъвкави дивани са прекрасен избор за вашия вътрешен двор. Независимо от стила, който ви харесва, добавете няколко възглавници, за да придадете на своя кът за сядане персонализиран вид.

модерни градински мебели 9

Трапезарен кът на октрито
Да се наслаждаваме на барбекюто на открито е връхната точка на живота на открито. Независимо дали имате малко или голямо открито пространство, добавете един от тези комплекти за хранене, за да обновите вашия вътрешен двор.

модерни-градински-мебели-12

Средновековен сет хранене на открито
Подновете вашето открито пространство за хранене с този набор средновековен сет. Изработен от устойчив на атмосферни условия тик, комплектът включва шест столa. Нуждаете се от повече места за сядане? Разтегателната маса също е на разположение.

модерни градински мебели 1Изберете своята любима комбинация и дизайн за градиснки мебели и се наслаждавайте на пролетния сезон! Бъдете вдъхновени!

Източник: http://freshome.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.