Тази модерна къща в кънтри стил е била реновирана, за да отговори на един по-модерен начин на живот. Къщата е проектирана от архитект Joan Arnau Farrás на студио 05 AM Arquitectura и се намира в Барселона. Няма по-велико усещане за комфорт, от това да превърнете вашата красива, стара къща в нейн съвременен вариант – да запазите всички спомени непокътнати, докато се наслаждавате на завладяващи нови мебели и обзавеждане, декорации и елементи от дизайна.

модерна-къща-9

Персонализираните и уникални мебели красят интериора, докато външните пространства ни дават възможността да се възползваме от свеж въздух, топло слънце и красива гледка. В интериора бели стени и широк дъбов паркет съставят красив фон за детайлите в ярки цветове. Някои от стените на първия етаж от тази модерна къща са били премахнати, за да се направи място за новата концепция тип “отворен план”.

модерна-къща-15
Основната жилищна площ е с пряк достъп до кухнята и мястото за учене и четене, докато стълбището води към спалните. Интересно и хитроумно решение е липсата на каквито и да е щори или завеси, с изключение на работния кът, където има възможност да спуснем бяла и ефирна полупрозрачна щора, за да не се разсейваме докато творим или работим.

модерна-къща-12

Атмосферата е наистина отпускаща и непринудена. Одеалото е почти на пода. Възглавниците по пода са се превърнали в табуретки. А шезлонгите на верандата ни приканват да се порадваме на топлото пролетно слънце и свежата зеленина, която обгражда цялата къща.

модерна-къща-1

В кухенското пространство има черна дъска, върху която можем да записваме важни задачи или готварски рецепти, или пък просто да оставим децата да творят и с тебешир…

модерна-къща-11

А банята освен чудесна гледка към вълшебната природа, разполага и със закачалка, на която поставите любимите си дрехи за обличане за деня.

модерна-къща-5

Верандата е романтична и релаксираща.

модерна-къща-4Спокойно можем да кажем, че тази къща в кънтри стил има достатъчно от всичко, за да я наречем съвършена.

Източник: http://freshome.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.