Лека, деликатна, просторна. Тази детска стая е една истинска мечта, не само за всички момичета, но също така и за родителите, които постоянно мислят за удобството на детето си. детска стая

Голямото, изпълнено със светлина пространство е условно разделено на две зони: действителната спалня с двойно легло и зона за игра с маса и малък диван. И има много пространство за съхранение. Това не е сладникавата кукленска розова стая за момиче, а отлично решение за дете или тийнейджър.

детска стаядетска стаядетска стая

Стаята е желанието на всяко малко момиче. Тя е като сбъдната мечта. На разположение е гардероб за съхранение на дрехите, кът за учене, а това кресло се превръща в легло. Въпреки че е в розова тематика, стаята е изключително модерна, комбинирайки пастелен нюанс на розово с червено и циклама – дръзко и нестандарно интериорно решение. На разположение са всякакви удобства, за които едно осемгодишно момиче може да пожелае. Ключовите елементи в тази детска стая са:

  • цветове розово и беж
  • завеси на гардероба
  • завивките
  • креслото, което се превръща в легло. 

Всичко това, съчетано по уникален начин превръщат тази детска спалня в романтичнично и нежно пространство за живеене, учене, игра.

детска стая

Играйте с модели и контрасти и бъдете вдъхновени!

детска стая

Стаята е декорирана от Barbara Chapartegui .

Източник: http://www.pufikhomes.com/2016/10/krasivaya-i-funktsionalnaya-detskaya-dlya-devochki/

Разгледайте още идеи за модерни детски стаи.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.