Впечатлени сме от този стилен интериор! Ето как един хамбар се е превърнал в уютно място за живеене!

стилен интериор

Тази къща е построена през 1900 г. и показва как един селски хамбар се превръща в стилен дом за съвременен начин на живот. В интериора се запазени каменни стени и дървени греди, съчетани с модерен дизайн и обзавеждане. По време на неотдавнашното обновяване, домът също така е оборудван с модерна тераса, която перфектно се вписва в грубия рустик образ на цялата сграда. Плъзгащите се стъклени врати на позволяват на светлината да изпълни къщата и така тя визуално изглежда по-просторна.

стилен интериорстилен интериор

Във всекидневната са обособени няколко къта – работно пространство, място за пиене на чай или кафе, място за разговори, кът за четене на книги и списания…

стилен интериор

Рустик стилът се комбинира много добре с всеки друг стил, той е перфектен за всеки дом – от къщи на на морето до минималистични градски къщи. Той е много интересен и внася топлина в дома.
5
6

Столовете в скандинавски стил се вписват чудесно в атмосферата.Свободно разхвърляните възглавници и кошници по пода създават усещането за лекота и непринуденост, розите на масичката носят романтично настроение. Трапезарията е “вградена” в кухнята и е своеобразно продължение на кухненския остров.

стилен интериорстилен интериорстилен интериор

Какъв стилен интериор и същевременно непринуден и артистичен!… Страхотен е, нали?

стилен интериор

Източник: www.pufikhomes.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.