Есента носи нови цветове, топъл уют, ароматни вечери и повече споделено време с най-близките ни хора. Декорацията на масата е съществена част от подготовката, а и едно приятно занимание. Грабнете вдъхновение като разгледате тези идеи за декорация на масата. Тези решения за подходящи са за всякакъв повод.

есентаsun-flowers-table-decoranother-outdoor-table-setting

Една красива маса за хранене се нуждае от нещо повече от вкусни и красиви на вид ястия. Тя също така трябва да изглежда невероятно, преди да сервирате вкусотиите. Нещо толкова просто като листа от дървета, поставени върху всяка чиния може да направят на масата да изглежда елегантна.

outdoor-fall-tableесентаесента

Поканете природата вътре и използвайте цветя, дори малки дървчета или клони.

есентаесентаесента

Както можете да видите, тези примери красиво използват цвета на есента и природните материали. Повечето от тях включват паднали листа, клони, тикви и борови шишарки. Има много символични елементи, които можете да използвате, когато декориране на масата. Достатъчно е просто да погледнете в градината и да намерите вдъхновение. Опитайте се да следват сезонната цветова палитра с нюанси като жълто, кафяво, червено и оранжево.

есентаесентаесента

Кой каза, че есента е тъжен сезон?

есента

есентаесента

Източник: www.homedit.com

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.