Чудите се как да пресъздадете шаби шик стила във Вашата кухня? Грабнете тези идеи! Малко женственост и малко рустик аромати се събират заедно, за да създадем стила, който ние всички познаваме и обичаме – шабик шик.

shabby-chic-with-textural-bitsшаби шик

Въпреки, че виждаме много модерни начини за украса, ние не винаги знаем как да ги възпроизведем и кои акценти са напълно необходими и подходящи – особено когато става въпрос за кухненския бокс. Но не се притеснявайте, днес ние сме споделянме основните елементи, необходими за създаването на стилна, шаби шик кухня. Наслаждавайте се!

fresh-floral-design-for-kitchen

Светли тонове
За шабик шик стила тъмните тонове не работят . Има една лекота, откритост и яркостта на този стил и ще трябва да заложите на палитра в светли, кремави тонове.

shabby-chic-attention-to-the-windows

shabby-chic-cream-design

Дървени елементи
Има толкова много начини да добавите дърво у дома. От мебели до акценти на кухненския остров, шкафове или дори вашите инструменти за готвене. Уверете се, че имате нещо от дървен материал – за придаване на рустик излъчване.

shabby-chic-style-kitchen

Флорални мотиви
За да добавите малко женствен дух и непринуден чар, се уверете, че имате свежи цветя около и в пространството. Не забравяйте, че истински флорални мотиви са винаги добре дошли, тъй като те ще вдъхнат живот на всяко помещение.

prints-and-floral-accents-for-shabby-chic-decor

шаби шик

Състарени мебели
За кухненския остров или маса – намерете онези мебели, които разказват история. Винтидж мебелите ще добавят текстура и страхотно ретро излъчването, което търсите.

shabby-chic-but-with-pops

“Микс-мачинг” или много цветове на едно място
От столовете до съдовете в кухнята – нека да е цветно. Това ще внесе доза еклектика и забавен чар, а точно с това е известен шабик шик стилът.

шаби шик

Малко антични находки
Винтидж акценти – за кухненски инструменти, мебели или други домашни потреби – антични кошници и пр.

шаби шик

шаби шик

Отворени лавици
Позволете на всеки гост да се наслади на Вашите колекции от чаши и чинии. Това ще създаде усещане за „организиран хаос“.

шаби шикшаби шик

Източник: www.homedit.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.