Макар че винаги има място за цвят, може би няма нещо толкова успокояващо като неутралната палитра, особено когато идва от природата. В този красив дом дизайнерите са ползвали камък и дърво, за да създадат красив и релаксиращ интериор. Акцентът е създаденото креативно осветление. Правите ъгли и изчистените линии са наистина впечатляващи, с всеки елемент от меката мебел до изрязаните стълби е подчертан острият силует.

креативно осветление

Двуетажният дом разполага с модерен лукс, като закритият плувен басейн, великолепните дълбоки вани и в мазето – билярдната маса. При основната жилищна площ е използван отворен етажен план, като на мястото на обичайната стена между дневната и трапезарията има красива каменна стена с вградена в нея изрязана камина…

stone-countertops

Идеята на дизайнерите със съчетаването на камък и дърво е била за внушаване на стабилност, спокойствие и отражение на природата в целия интериор. В трапезарията плъзгащи се стъклени врати водят към вътрешен двор, който разполага с открито пространство за развлечения.

open-living-room

Над трапезарията, както и над хола, осветителни тела с креативни форми привличат вниманието с блясък и яркост. След плаващите прозрачни стълби на втория етаж са разположени спалните, стаята за гости и изискан офис-кабинет. Както при всеки модерен семеен дом, желанието да се запазят детските стаи съобразно възрастта на децата, изисква подходящ дизайн, който тук е в унисон с останалите помещения. Дори да изглеждат малко хладни и неутрални, достатъчното пространство и обзавеждане им придава специфичното спокойствие и лукс, които излъчва самият дом.

natural-wood-paneling

креативно осветление

Баните в дома са особено луксозни с използването на лъскави дървени акценти и красиви каменни текстури, като дори е подчертано пространството за нея и него. В завършеното мазе е използвано още веднъж силата на едно креативно осветление с интересен грозд от осветителни тела над масата за билярд.

креативно осветление

креативно осветление

stone-bathroom

Източник:  www.home-designing.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.