Процесът по приветстването на едно ново бебе в дома е винаги изпълнен с вълнуващи моменти, но изисква и доста премисляне и вземане на важни решения, защото всеки иска детето му да влезе в този свят с максимално обгрижване и любов. Това също означава, че стаята на бебето трябва да е готова преди то да се роди и тъй като през първите няколко месеца не можете да знаете пола на детето си, а е добре приготовленията за новата стая да започнат от рано; ето няколко идеи за универсални бебешки стаи. Ако искате да започнете с декорирането на стаята от рано е добре да използвате неутрални цветове; а също така някои родители не искат да знаят пола на детето си докато то не се роди, така че тези съвети са подходящи за много двойки бъдещи родители. Стаите, които Ви предлагаме, ще са подходящи и за момченце и за момиченце; просто прегледайте идеите.

Modern-Nursery-Decorating-Ideas-for-New-Era-11-718x479


Грижата за новия член на семейството винаги е повод за радост и задоволство и тъй като това са бебешки стаи е добре да създадете сладурска и приятна атмосфера. Повечето от бебешките унисекс стаи са издържани в бяло или сиво като основен цвят за стените, но има и родители,които избират и по-жизнерадостни цветове. Красотата на универсалната бебешка стая се крие във факта, че тя лесно може да се съчетае с други стилове, с цел да се създаде забавно, но все пак и безопасно място Плюс това, успокояващите цветове и простите форми, комбинирани в класическия вид на стаята,могат по-късно, когато детето проходи, лесно да се трансформират в стая за вече пораснало човече, а не бебе.

weiß-babyzimmer-Boden-Teppich-mitwachsende-möbel-kommode-vorhänge


Накрая, но не на последно място, ако планирате да имате повече от едно дете, унисекс стаята е наистина подходящо решение, тъй като едва ли ще имате средствата и силите да предекорирате бебешката стая всеки път.

Twinkle Twinkle Little Star Free Printable

Така че, изберете универсалния дизайн за стаята на Вашето бебе или бебета и започнете с подготовката от рано, за да не бъдете изненадани с раждането на Вашето съкровище.


Източник: http://www.topdreamer.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.