Всеки знае, че не може да намери друго толкова приятно и уютно място като своя дом. Независимо дали живеете в малка къща или огромен палат, панорамен и луксозен апартамент или малко таванско помещение – важно е как се чувствате в него, а ние обикновено описваме домовете си като най-уютното и безопасно място, за което можем да се сетим. Е, разбира се, от време на време, правим ремонти или предекорираме къщата или апартамента си, за да ги направим още по-красиви и вдъхновяващи, още по-уютни и практични.

luxury-living-room-21-634x396
Всеки си има любимо място в дома си. Някои хора прекарват голяма част от времето си в кухнята, други искат да поспят повечко, затова спалнята им е най-предпочитаното помещение, а трети искат просто да се отпуснат и да релаксират във всекидневната пред телевизора на удобния диван. Затова и Ви предлагаме няколко практични и едновременно с това луксозни дизайна на всекидневни, ако сте решили да предекорирате дома си и по специално стаята, в която си почиваме, събираме се с приятели или играем настолни игри със семейството.

luxury-living-room-23
Впрегнете въображението си и заемайки някои идеи от тази статия, постигнете най-приветливия, практичен, модерен и луксозен дизайн за Вашата всекидневна.
Минималистичният дизайн в декорациите е изключително на мода – не само ще постигнете модерен и луксозен вид на помещението ако просто разположите в него арт дивани и пасваща на стила им холна масичка, а и ще има достатъчно пространство да каните гости и да вдигате купони по цяла нощ.
Друг стил залага на артистичните полици за книги или масички за кафе, които можете да изработите дори сами от парчета дърво. Важното е идеята Ви да е не само абсрактна, но и практична, за да можете да разположите книгите или дисковете си на Вашите полици-произведение на изкуството.

luxury-living-room-3-634x496
Не на последно място,помещение съчетаващо кътове за трапезария и всекидневна е изключително модерно, а може и да стигнете още едно ниво нагоре в луксозния интериорен дизайн като използвате неутрални цветове от една и съща гама за различните кътове и свържете двете пространства с красиви и артистични полилеи или произведения на изкуството, които да закачите по стените.
Най-важното, за да получите перфектния дизайн на Вашата всекидневна е да се забавлявате докато участвате в процеса на обзавеждане и декориране.


Източник: http://www.topdreamer.com/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.