Много хора мислят, че създаването на хубава градина изисква много голямо пространство. Но всъщност да засадите любимите си растения, да създадете приятна зона за хранене или просто място за почивка, дори и да сте ограничени от към пространството, тази задача не е толкова трудна и невъзможна. Има много начини как да организирате вашата градина по възможно най-добрия начин и как да използвате интелигентно всеки сантиметър, които имате на разположение. Така че, ако искате идея как да организирате вашата малка градина или двор, разгледайте тези прекрасни идеи. Наслаждавайте се!

Малка, но много красива естествена градина с кът за сядане и много зеленина.

идея за малката градина 6

Този дизайн на вътрешен двор доказва, че понякога по-малкото е повече. А и понякога хамаците и дървените мебели са достатъчни…

идея за малката градина 2

Рециклирайте някои стари предмети и ги използвайте като творчески и уникални допълнения във вашата малка градина.идея за малката градина 1Зеленината и цветята понякога са достатъчни. Така че, не забравяйте да засадите колкото е възможно повече от тях в градината или вътрешния двор.

идея за малката градина 6

Това е една малка модерна отворена зона за релакс, свързана с малка градина, където огромната саксия и камъчетата са фокусна точка.

идея за малката градина 12

Друга идея за малка градина с чакъл и дърво. Можете да използвате допълнително и закачливи аксесоари за акцент.

идея за малък двор

Направете един прекрасен кът за обяд във вашия вътрешен двор като добавите и свещи по средата. Вашето семейство и приятели със сигурност ще чакат с нетърпение покана да обядвате заедно в такава атмосфера. Направете градината си великолепна като засадите най-любимите си растения и най-колоритните цветя.

идея за малката градина 11

Бъдете креативни и вдъхновени и се насладете на това време от годината, в което трепетно се подготвяме да посрещнем пролетта! Направете вашата малка градина или двор ваше любимо място – за срещи с приятели или просто за усамотение с книга в ръка…

идея за малката градина 4

Споделете с нас реализираните цветни проекти от вашата градина!

Източник: topinspirations.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.