Някои от вас предпочитат по-ярките цветове за детската стая и тези дизайнери разполагат с палитрата и дизайна, които ще зарадват всяко дете. Gautier Studio е базирана в Квебек и прави дебюта си през 2016 с линия обзавеждане за детски стаи, която е подчинена на графичните и цветни аксесоари изработени от естествени материали. Гвоздеят в тази дизайнерска линия е къщичката за игра Tagada. Не познаваме дете, което не се е опитвало да си направи иглу от одеала и столове. Тези малки подпори за къща могат да бъдат лесно местени и да се използват в детската стая или стаята за игра. Те предлагат безброй възможности за преобразяване, за да направят за малчуганите перфектното убежище за игра.

Стенните лавици са изработени от Балтийска бреза. А по-голямата рамка, която виждате е всъщност на единичното детското легло пом-пом. 

Изработен също от бреза, лампионът е с геометрична форма, скандинавска естетика и естествен вид. Неправилната му форма го прави лесен за съчетаване с други интериорни решения за детската стая.

А кошът Ole е още една придобивка, която е идеална за съхранение на пране или малки играчки, изработен е от памук и лен. Черно-белият десен е идеален, защото се комбинира с всичко, а геометричните десени са доста забавни и оригинални. 

А закачалките за стена ще решат проблема с бъркотията от разпилени неща на пода в детската. Те са големи и в познатите геометрични форми, което ги прави лесни за използване от децата. Могат дори да окачат някоя от платнените кошниците за вещи, защото те всички имат дръжка. Закачалките са изработени са от балтийска бреза и са доста здрави и надеждни. Можете да изберете цветовата им гама, защото се предлагат и в сиви нюанси. Детската масичка е кръгла – лесна за почистване и се предлага в три различни размера.

Предложенията за етажерките за книги включват тези очарователни лавици във формата на малки къщички, които са в разнообразни цветове и някои орнаменти в различни геометрични фигури. Отлично място за съхранение на любими детски книжки или плюшени играчки.

Да не забравяме прекрасната черна дъска и със сигурност ще развихри въображението на малчуганът ви. Ако не сте се замисляли да снабдите детската с такава, би трябвало. Веднага ще решите проблема с безразборно драскане насам-натам.

Кошниците и чувалите за играчки и дрехи са идеалният начин да поддържате ред в детската. Тези кошчета за дърпане, подобни на вагончета, предлагат повече отколкото можете да си представите. Освен прекрасната цветова комбинация в черно и бяло, те са на колелца, което ги прави изключително лесни за местене из стаята от деца и родители. Независимо дали са място за съхранение на играчки, съкровищницата на малчуганът ви или детска количка за плюшени играчки, детето ви ще се влюби в тях.

Съвременните мебели за деца са по-прогресивно конструирани от всякога. Независимо на какво ще се спрете – по-меки и пастелни тонове или свежи – експериментирайте с ярки и смели цветови комбинации и геометрични десени.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.