Предлагаме ви няколко креативни предложения за обзавеждане на стая за момиче. Детската стая е толкова важно място за едно дете. Като дете, наличието на собствена стая е толкова повече от частно пространство, това е мястото където съхранявате съкровищата си, където се скатавате с приятели и определено едно от първите места, които провокират естетическият ви усет и ще го развият в бъдеще. Не винаги е лесно за един родител да се ориентира в света на подрастващите, понякога да съчетае своите виждания с желанията на своята дъщеря в случая, е доста трудно. В тази статия ви даваме няколко идеи за добра комбинация от забавни, причудливи елементи, цветове и изтънчен подход при съчетаването им.

Въпреки че розовото е добре избягваното клише в цветовите решения за момиче, тук то има ново лице, без типичното сладникаво претрупване. Голямо легло? Защо не, това е снабдено с прекрасна поръчкова табла във формата на дърво, която наистина подчертава естественият елемент в тази стая. 

Следващото ни предложение е вдъхновено от парижката култура. Притежава прекрасни полилей и малко сладко бюро. Тук важи следното правило – ако изглежда сладко, ще се ползва често! Цветната схема е доста класическа, бяло розово и черно, а практичните атрибути, като кошницата за пране и пода са дървени. Не е задължително да използвате розово в момичешката стая. В следващото ни предложения този цвят е използван изключително пестеливо и ефектът е страхотен! Съчетано е с разнородни малки експлозии от цветове, прекрасни стенни пана- рисувани или от специално фолио и всичко това прави тази стая страшно забавна. Сред паната има рисунки на животни, дори цяло индианско типи. 

А за тези момичета, които се чувстват като принцеси са подходящи аксесоари с характер, като този голям полилей в следващото ни предложение. В тази стая ще откриете най-прекрасните лавици за стена, черна дъска, където да се излива вдъхновението, лампион във формата на облак и интересна боя в приливащи синкави тонове за стените. А ако сте от онези деца и родители, които мразят крещящите и бонбонените тонове имаме прекрасни решения в по-тъмни и приглушени цветове.

Източник

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.