reversi-upholstered-3-seater-sofa-1024x768
1. Диванът Reversi ’14 може да няма много оригинален дизайн, но определено е мебел, която бихте искали във всекидневната си. Той е елегантен, удобен и пасва на всеки стил и вкус!

santa-monica-upholstered-fabric-sofa

2. Изчистен и семпъл, диван Santa Monica на Poliform е вида диван, който ще пасва на големи и малки пространства, както и на всякакъв интериор.

seater-fabric-leisure-sofa

3. Дизайнът на Serie_50W е вдъхновен от 1950-те. Той е триместен, с дървена рамка и предимството му е, че не се деформира. Освен това изчистените му линии ще се впишат във почти всяка всекидневна.

upholstered-sofa-2002

4. Диван 2002 на Christian Werner не дава вид на удобна мебел, но определено впечатлява с формата си. Възглавниците не са прикрепени, така че можете да ги наместите както ви е удобно.

2-seater-sofa-kanaha-ditre-italia-1024x768

5. Kanahana е двуместен диван на Ditre Italia. Отново дизайнът е изчистен, но има нотка на строгост. Той е изключително удобен и е подходящ дори за офиса.

upholstered-leather-sofa-edward

6. Диван Edward на Carlo Colombo определено прави впечатление с кожената си тапицерия и рамка от неръждаема стомана. Той е част от колекция мебели включваща и фотьойли. Елегантен дизайн, който ни напомня за миналото, но в същото вреем стой прекрасно в модерната всекидневна.

sofa-urban-calligaris

7. Urban е с класически диван, който не излиза от мода със своя елегантен дизайн и изчистени линии.

patmos-leather-sofa

8. Terry Dwan на Patimos divan се предлага в различни размери така че да пасва на всяко пространство. Включва дървени модули, които могат да се сложете между кожените части на дивана според желанието на клиента.

gentleman-3-seater-sofa-flou

9. Този триместен диван на Carlo Colombo е чудесен пример за единство на комфорт и елегантност и не случайно е наречен Gentleman.

fabric-sofa-cosmo-missana

10. Диван Cosmo от The Novelties collection е перфектния избор за тези, които харесват артистични и нестандартни мебели. Той се предлага в различни ярки цветове, включващи тюркоазено, червено и черно.

fabric-sofa-bed-bandy-bonaldo

11. Много модерни мебели са във форми вдъхновени от природата. Такъв е и Brandy на Pier Vittorio Prevedello. Освен това, диванът може да се трансформира в легло, ако е нужно.

sofa-fellow-upholstered-sofa-porada

12. Дизайнът на Fellow couch е фокусиран върху комфорта и елегантността. Диванът включва няколко удобни възглавнички в различни цветове и размери.

seater-sofa-arch-odesi

13. Произведен от Kees Marcelis, диван Arch се откроява със своя минималистичен дизайн. Той е изключително здрав и стабилен, а освен това и много удобен.

wabi-garden-sofa-paola-lenti

14. Диван Wabi е перфектен за градината или терасата. Той е част от колекция включваща няколко стола, както и люлка.

hoop-garden-sofa-living-divani

15. Hoop на Arik Levy стой прекрасно както във всекидневната, така и в градината. Диванът има метална конструкция с интересен и оригинален дизайн.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.