Свеж, пролетен декор в апартамент с ярки цветове и акценти! Ярките цветове винаги извикват положителни емоции, повече енергия и целеустременост. Цветовете ни помагат да създадем далеч по-интерсесни места за обитаване, работа както и да изразим личността си по-смело.

Днес сме се спрели на един вдъхновяващ интериор, който ще ви демонстрира великолепно зонирането с цвят. Ще се насладим на преливащи плочки в жълто-оранжево, напомнящи летен залез, таван, който е абсолютен акцент със своите лъчи в синьо и много други трикове за постигане на свеж, уютен дом.

Този апартамент, ще ви даде прекрасни идеи за аранжиране на декор в пространства с отворен план или преходни такива, съвременни спални и уникални бани.

В този свеж декор, погледът ни е мигновено прикован от акцента- син диван във всекидневната. Пролетно усещане тук, внася белият фон, жълтите пердета и една идея по-светло синята рамка на прозореца.

По дължината на едната стена е разположена супер функционална библиотека, която предлага достатъчно място за голямата музикална колекция на собствениците.

Всекидневната прелива в трапезария и кухня, благодарение на отворения план на дома.Кухнята блести с декоративната инсталация от плочки, напомняща за летен залез в преливащо жълто.

Антрето пък, се отличава със стена в портокалов цвят, а пейката за сядане в матово черено окончателно обособява този кът по категоричен начин.

Портокаловият нюанс, продължава от антрето в трапезарията. Тя се отличава с голяма светлосиня маса за хранене и асортимент от стилово различни столове за хранене. Това създава прекрасно модернистично усещане в къта за хранене.Той е осветен с помощта на два стилни лампиона в двуцветна схема.

Малкият домашен офис, изпълнява двойна функция и служи и като кът за четене в дома.

Спалнята, се откроява основно заради тавана си. Леглото е повдигнато на платформа и е снабдено с малък кът за четене до прозореца.

Източник: http://www.home-designing.com/bright-color-blocked-interior-decor-inspiration

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.