Банята е мястото, където просто обичаме себе си, такива каквито сме! Тя е центъра на грижа към нас самите, пълна с любимите ни скрабове за тяло, масла и соли за вана, шампоани и душ-гелове, кремове, лосиони, свещи и аромати. Банята в зелено обаче, е нещо много специално! Тя излъчва съживяваща и пречистваща енергия, напомня ни за естествената красота на природата по неповторим начин.

Банята в зелено, може да ни успокои или зареди с енергия в зависимост от нюанса на цвета. Трябва да знаем какво точно искаме да усетим в това помещение и да изберем точната разцветка на зеления цвят. Например цвят „салвия“, може да ни освободи от стреса и напрежението, докато зелено тип „лайм“ направо събужда сетивата и ни кара да се чувстваме много по-жизнени.

Каквато и атмосфера да целите в банята,имаме над 30 идеи за декорация, плюс ценни съвети!

Замисляли ли сте се, че може да изберете вана в зелено. Тя блести като скъпоценен камък на фона на по-деликатната зелена боя, използвана за стените и тавана.

Като говорим за тавани, окачен таван в различни тонове на зеленото и подходящото спотово осветление, могат да превърнат престоя в банята в наистина вълшебен момент.

Зеленият цвят, е великолепен в съчетание с коралови нотки. Една балансирана комбинация би била грахово зелено с топли коралови акценти.

Домашните растения са отлично допълнение към банята в зелено! Може да продължите природната тема с няколко ратанови шкафа и красива тъкана пътека в земен цвят.

Ако се колебаете да решите цялата баня в зелено, изберете обзавеждане в неутрални цветове и оставете зеления цвят само за стените.

Комбинирайте микроцимент със зелени акценти, за да наложите модерен индустриален вайб в банята.

Зелено тип „морска пяна“ може да бъде пренесено на изцяло ново ниво с акценти в бяло и черно.

Не подценявайте силата на зелената мозайка! Идеалната комбинация от цвят и интригуваща текстура!

Източник: http://www.home-designing.com/green-bathroom-interior-design-ideas-tips-photos-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.