В този реновиран апартамент, съвременният интериор издава тайните на топлината и уюта. Освежен и с площ от 84 кв.м., декорът му е адаптиран към нуждите на бъдещият му обитател, а именно бъдеща млада дама. Тъй като времето за изпълнение на проекта не е било от огромно значение, настоящите собственици, споделят, радостта от възможността да се обърне максимално внимание към детайла и високия стандарт.

Интериорът, е създаден с помощта на вискокачествени материали. Осветлението е поставено по начин, които да накара апартамента да изглежда голям и просторен.

Елементите в червено и различни десени, спасяват дома от стерилно-минималистично излъчване, като правят атмосферата приветлива и уютна.

Тъй като собствениците са искали да запазят високите тавани, вместо окачен таван, всекидневната е обособена чрез цвят. Височината е запазена, но таванът е в керемидено червен цвят.

Контрапункт на смелият цвят са големите прозорци, които пропускат изобилие от естесвена светлина във всекидневната. Когато тя липсва, LED инсталация, създава романтичен блясък, които си играе с червеният цвят, създавайки различни приятни нюанси.

В декора на апартамента не липсват текстури- меки и забавни. Декоративно пано на стената, кореспондира с текстурирани възглавнички по бежовия диван.

Не липсват и медни елементи за повече класа и разкош.

На места виждаме цветни експолозии, под формата на флорални елементи или шкафове с изчистени линии в малко по-смел нюанс на червено.

Помещенията са преходни, а входа към всяко следващо, е формиран като арка.

Апартаментът разполага и с вътрешни врати, но те са мъдро решени с плъзгащо се стъкло.

Стъклената врата, играе роля на деликатна преграда, зад която са кухнята и трапезарията.

Кухнята, предлага щедро простраство за съхранение в лицето на различни кухненски шкафове от дърво. Подът и гърба са решени с красива мозайка.

Затвореният балкон, е позволил обособяването на великолепен кът за четене и релаксация.

Разгледайте галерията ни, за да се насладите на този интериор изцяло!

Източник: http://www.home-designing.com/renovated-apartment-interior-with-warmth-character

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.