Този прелестен еклектичен апартамент със Сканди атмосфера е с площ от 73 кв.м. и е разположен в Новосибирск, Русия.

Този уютен дом е съчетал комфорта със стилното излъчване по невероятно сгряващ начин. В този еклектичен декор, белите стени са неизменното платно за креативния артуърк в рамки.

Еклектиката е представена, чрез разнородни десени и шарки, различни материи и акценти в цвят.

Апартаментите тип студио са предпочитани като разпределение и този дом не е изключение. Синята кухня, се слива с трапезарията, а тя прелива във всекидневната.

Към специфичното еклектично усещане, трябва да добавим употребата на стъклени преградни стени. Черната им метална рамка, внася лек индустриален вайб в целият дом.

Всекидневната е малка и семпла. Мебелите са с популярният сега дъх от 50-те, а декоративните възглавнички добавят еклектична атмосфера. Едни от тях са с трайбъл мотиви, други са в райе или каре, внасят настроение и с различните си цветове.

Ретро духът на всекидневната е събуден от настолна лампа тип трипод със доста съвременно излъчване.

Когато говорим за еклектика, трябва да имаме налице амалгама от различни стилове, координирани в едно интериорно пространство. Тук Сканди елемента е осезаем навсякъде. Белите стени са приютили страхотни принтове в различни размери, пищни стайни растения внасят свежест и цвят.

Зад прекрасната стъклена стена, откриваме кухнята и трапезарията. Кухнята е в бебешко синьо и бяло. Белите кухненски плочки са идеалното платно за кухненските открити рафтове, грижливо декорирани със съдове и разноцветни буркани.

Отново имаме отличен пример за еклектична зона- присъствието на дърво в комбинация с зеленина и керамика са носител на бохемския дух.

Трапезарията е част от немалката кухня и заема централно място в нея. Можете да видите пример за „умна“ маса за хранене. Едната и страна, гледаща към кухненския блок, разкрива удобни шкафове.

Спалнята е еклектична сплав от бохемски и Сканди стил! Бяла вградена библиотека, бели стени, голямото меко легло е стъпило върху разноцветен тъкан килим, а той върху топъл дървен под.

Изненадите в този еклектичен дом са навсякъде! Освен че ще ви хареса невероятното перално отделение в супер моден черен цвят, там се помещава цял отворен гардероб за висящи връхни дрехи, сушилник и дъска за гладене!

Банята е продължение на еклектичната тема със стъклените стени и бохемската топлина! Златните елементи добавят ретро разкош в целия декор.

В някакъв смисъл, всеки дом е пример за еклектика. Така или иначе, ние го даряваме с любов и го изпълваме със смисъл, а той ни се отплаща с топлина и уют!

Източник:http://www.home-designing.com/earthy-eclectic-scandinavian-style-interior

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.