Сините акценти сякаш надскачат времевите рамки в интериорния дизайн.

Тези два съвременни апартамента, притежават очарователни ярки сини акценти, който освежават бяло-сивия им интериор. Неутралните цветове се нуждаят от цветен акцент, който да ги „събуди“ и да внесе така необходимата енергия в помещенията.

Всекидневните са истински шикозен моден оазис. Тук, ще откриете шантави и закачливи произведения на изкуството и супер модерни мебели.

Освен акцентите във всекидневните, ще надникнем и в спалните и преходните бани на тези уникални домове.

Първият апартамент е ситуиран в Санкт Петербург и е потопен в неутралната цветова гама. Въпреки приглушеното си, стилно интериорно излъчване, електриково сините акценти, му вдъхват живот и характер.

Електриково сини акценти виждаме в заплетената геометрична рамка на холната масичка и декоративна възглавница хитро скътана сред сивите нюанси на модния диван.

В тази всекидневна попадаме на цяла синя акцентна стена, която освен с цвят обогатява помещението и с различната си текстура.

Уникален стол заема достойно мястото си и привлича погледите. Той е с кадифена текстура и двойна функция. Лесно се интегрира в домашния офис, със синя рамка като акцент, при нужда.

Малка трапезария, улеснява прехода към чисто бялата вградена кухня.

Не липсва и щипка разкош- плочките в антрето са със страхотен дизайн и бледо сини акценти.

Вторият апартамент в който ще надникнем е притежава ослепителен акцент във всекидневната.

Тюркоазено синият диван е шеметен притегателен център, а компания му правят масички в същия нюанс и метална арт инсталация от Otxo и Mario Conti.

Собственикът е поставил условието за архитектурна чистота и функционалност на помещенията.

Множеството прозорци, осигуряват изобилие от естествена светлина, която се отразява в белите стени и тавани и създава усещане за повече простор.

Трапезарията се състои от кръгла маса със златна цилиндрична основа, което е прелестен акцент, придаващ луксозно излъчване на целия кът за хранене.

Чисто бялата кухня се разлива почти незабележимо по едната стена на общото помещение.

Спалнята ви изпраща на космическо пътуване със своя необикновен артуърк и проход към банята. Тя е забележителна зад своята стъклена стена и металически завеси.

Металните отблясъци в сребристо и златно са отличителните цветни акценти тук, кореспондиращи с чисто бялата среда.

Източник:http://www.home-designing.com/single-bedroom-apartments-under-90sqm-with-popping-blue-accents?fbclid=IwAR2UMMBmjy-awkG69XG6pp3N5fqsf_fsK4suko73JsrfVi96o9QvTGyePRM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.