Ако домът мечта за вас е в чисто бяло, то тези интериорни решения ще ви очароват! Тази колекция от апартаменти с чисто бял интериор, включва разнообразие от стилови решения и трикове, които ще ви дадат посока към интериора- мечта!

Ще ви разходим из съвременен просторен апартамент тип студио с красиви текстурирани стенни панели в снежно бяло, опушено сиви акценти. Отвореният план на всекидневната включва домашен офис-спалня, който е доста практичен.

Другият ни представител е в Бруклин, Ню Йорк и представлява луксозен бял апартамент с внушителна площ . Той може да се обширна площ за забавления, а спалните с невероятна гледка към парка.

Обиколката ни през белия интериор ще завърши с минималистичен интериор, където белият цвят, отново играе главната роля.

Електриково синият светещ аквариум е единственият цветен акцент в декора на тази бяло-сива всекидневна. Оребрени гипсови панели придават стилна текстура на стените и създават забележителни детайли около телевизора.

L-образен диван, красиво дефинира мястото за почивка и разговори, обгръщайки масичка за кафе от бял мрамор.

Тъмен артурк на стената над комфортния диван, балансира черният цвят на телевизора от срещуположната стена.

Вторият апартамент използва същия похват на текстуриране на белите стени. Тук масичката за кафе е от прозрачно стъкло, което отваря помещението още повече.

Акцентни декоративни възглавници в тревисто зелено, внасят цвят и кадифена текстура върху белия диван.

Кухнята е с L-образна форма и нежно обгръща модна трапезария. Шестте бели стола с крака в светло дърво кореспондират със светлия дървен под, а голямата маса за хранене осигурява достатъчно място за гости.

Неприлично големият апартамент в Бруклин пък, ни посреща в същинска бяла приказка. Луксозната всекидневна включва сектуриран бял диван в комбо с бели табуретки и снежнобели масички за кафе.

Това студио побира в общата си площ  трапезария, домашен офис и свежа бяла кухня с красив кухненски остров тип барплот.

Завършваме с минималистичен апартамент в Кайро, Египет. Всекидневната е в млечно бял цвят, а мебелите са последен писък на интериорния дизайн.

Тук цветен акцент е солидна овална маса за кафе в антрацидно черно и една единствена декоративна възглавничка в златен плюш.

Насладете се на фотографиите в статията ни, които разказват повече от всяко повествование и почерпете вдъхновение за снежно бял интериор с Дзен атмосфера!

Източник:http://www.home-designing.com/dreaming-the-white-interiors-theme?fbclid=IwAR1i8NsH7-5VnDF53N6KmrkktR8sRpFGtJAmjcOgKGP7wiVfHL4uqouVQaA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.