Инжинерите, проектирали този необикновен дом са вложили повече от 300 дни в реализацията на проекта. Това необкновено и разчупено пространство е дело на екипа от SOAR Design Studio.

Екипът работи съвместно със собствениците, за да постигнат невероятното излъчване на този дом.

Работата им се оказва толкова страхотна, че в крайна сметка семейният дом печели една от най-престижните награди за проектиране за 2019 година в Япония- Japan Good Design Award към Japan Institute of Design Promotion. Традициите и правилата са захвърлени настрана в дизайна на необикновения семеен дом.

Проектиран, за да предложи далеч по-предизвикателен начин на живот, този дом е свръх очакванията на всеки.

Големи открити пространства, гъвкав дизайн, редуване на общи с усамотени части, образуват този лабиринт от вертикални и хоризонтални елементи.

Свободната за интерпретация всекидневна е подчинена на комуникацията в дома. Вградените поръчкови мебели вкарват интрига в интериора.

Семплата пейка предлага отлично място за четене, съзерцание на градината или разговори.

Преходните зони, водят до непрестанна комуникация между обитателите на необикновения дом. Например повдигнатата основа на стълбището играе ролята на още един кът за сядане, подобен на пейка.

Тук семейният живот се случва на фона на сменящите се сезони, които надничат през големите прозорци. Сякаш настроението в стаите е подчинено на обновяващата се природа отвън.

Интериорът на иновативния дом е пълен с изненади. Преобръщащи интериорните представи окачени стаи се носят независимо една от друга над приземния етаж.

Самият приземен етаж е освободен от конкретика и отворен за всякакви декоративни възможности.

Конфигурацията на дома е достатъчно либерална, за да променя интериорната си философия според нуждите на обитателите си. Общи площи в които спокойно могат да се съберат повече хора се редуват с „балони“ от усамотено пространства.

Стаите не са това което познаваме, те просто не са отделни една от друга.

Интериорът на дома е семпъл с индустриален дух, но с много характер.

Източник:http://www.home-designing.com/award-winning-home-interior-with-suspended-bedrooms?fbclid=IwAR3FDpmkyAQmxvPuIzlyhAlOacwih2iogX1Z60f0jmRgKfzo_V0iC62Tsd4

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.