Представяме ви, два съвременни интериора в бяло, сиво и дървесни оттенъци с приветлив, уютен вайб. В тези домове, гарантирано ще забавите темпото и ще ви се прииска да поостанете в уютната им атмосфера.

Проектирани са семпло, цветовете са успокояващи а обзавеждането минималистично. В техния интериор няма да откриете нищо претенциозно, което да изтощи сетивата и ума ви.

Декоративните решения тук са свежи и стилни, но все така създаващи домашен уют.

Първото уютно пространство в което ще надникнем, е с мек интериорен прочит, заради килимчетата и пътеките разпръснати из апартамента. Този дом обаче, крие забележителна преходна баня в задната си част.

Вторият апартамент е с бетонен декор, което му придава индустриално излъчване. Тук уютът и топлината се възвръщат, чрез елементи от естествено дърво и отбрани акценти.

Във всекидневна номер едно, погледът ни се спира върху изкуствена овча кожа метната на пода. Сякаш директно сте провокирани да събуете обувките си и да заровите пръсти в пухкавостта и! Красив ратанов стол, допълва уюта на помещението, а меката слънчево- жълта възглавница го превръща в идеалният кът за четене.

Срещу комфортния диван е разположена дървена библиотека, приютяваща любимите книги в удобна близост.

Зад сивият диван, всекидневната се отваря към уютна трапезария и не малка кухня. Тя, е решена в дървена ламперя, която елегантно прелива в ламината на пода.

Двойна врата с дървена рамка, свързва гардеробната с преходната баня. Тя е повече от уютна, а атмосферата и е супер спокойна. В нея можете да попаднете както през гардеробната, така и през спалнята.

Вторият апартамент, из който ще се разходим е с по-минималистичен дух. Мебелите във всекидневната са подбрани с изключително внимание към детайла.

Уютната всекидневна разполага със специално проектиран диван с уникален дървен подлакътник.

Подът, е от сив ламинат и кореспондира с тапицерията на дивана.

В този дом, дървените елементи са навсякъде- таванът, кухненските шкафове и масите в хола и трапезарията са от светло дърво.

Част от уюта се дължи на разликата в текстурата на дървото. На места е гладка, на други оребрена.

Апартаментът е зониран само визуално, чрез различна подова настилка, която отделя всекидневната от трапезарията и кухнята.

В спалнята откриваме същата топла цветна комбинация от дървесни оттенъци, бели стени и сиво, в лицето на спалното бельо.

Източник:http://www.home-designing.com/welcoming-white-grey-and-wood-interiors?fbclid=IwAR1wh63RybETeQExc5zGz1UjdF9s4VNdWGWkMamtKKPA0pA8VFkjdHrzIs8

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.