Открити тухлени стени и сурова дървесина, задават индустриален тон в този дом. Тук обаче, те са в компанията на топлите металически отблясъци на ексцентрични медни елементи.

Уникалният интериор на този дом е поместен в просторен лофт, където съвременното обзавеждане създава минималистично и опростено индустриално излъчване.

В архитектурен план, откриваме кръга като повтарящ се индустрален елемент, който можем да проследим от стая в стая.

В медните отблясъци, откриваме и абаносово черните акценти, които са другият постоянен гост в интериора.

Наситено черните акценти придават тежест и дълбочина на индустралния декор, както и отлична опозиция на бяло-медния мотив.

Индустриалният стил не би бил познатия ако не открием бетон и тухлени стени- сурови, но отлично балансирани елементи в този интериорен контекст.

Индустриалният шик, се разпростира във всяко помещение и ви оставя с усещането за стилна прегръдка с модернистична нотка.

Всекидневната е разделена на две от двулицев диван, който изпълнява две роли. Едната му страна предлага веселие пред телевизора, а другата уютни вечери пред камината.

Тук можем да се насладим на красиви тухлени стени в комбинация с медни акценти.

Акцентната стена в меден оттенък, приютява модерната камина, а сгряващият му визуален ефект проследяваме и в кухненският остров от същия меден материал.

Както в повечето апартаменти тип студио общата част е разделена от абаносово черна трапезария.

Кухнята е с меден гръб и дървена ламперия, които я карат да излъчва така нужната топлина и уют.

Апартаментът разполага и с домашен офис с много семпъл и изчистен дизайн. Като индустриалната тема е представена от тухла и абаносово черни шкафове със скрит монтаж.

В основната спалня, ни посреща семпла обстановка и интригуваща преградна стена. Тя изпълнява двойна функция, на борд и разделител.

Кобалтово сивият цвят на стените и акцентната стена продължават индустриалната тема, а самата спалня в меден оттенък е прелестен цветен акцент.

Детската стая е забавна за обитаване! Неонов надпис на стената „Be free like the wind” веднага приковава погледа, а над леглото е разположен интригуващ  дървен модул за игра. Цялата стая има неподправен индустрален дух.

Източник:http://www.home-designing.com/copper-infused-industrial-style-home?fbclid=IwAR0olBgvJzjPCjvHlhD_8yf5fAlLY9ABOzfWgehghjONKuJSrJiWZ1kck-o

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.