Тази колекция от интериорни решения в розово и виолетово е неустоима! Ако обичате смелите цветни заявки в декора, тук ще откриете всичко, което може да ви хрумне да оцветите у дома!

Тези апартаменти включват, розови кухни, ярки дивани, виолетови кухненски острови, ярко виолетово осветление, поразително красиви полилей, цветни тавани и невероятни произведени на изкуството във виолетово-розовата гама.

Хвърлете в този цветен микс ярки, но стилни спални и шантави бани и ще добиете представа за колекцията ни, която честно казано ще ви накара да потърсите слънчевите си очила.

Разбира се, не липсват и други допълващи цветове, които да накарат виолетово-розовият интериор да грее.

45 кв.м. бонбонено розово ни посрещат в Киев! Студиото ни предлага розов диван, ситуиран в просторна всекидневна, виолетов кухненски остров в комбо с бели кухненски шкафове и тъмновиолетова спалня, отделена със непрозрачна завеса.

Не можем да не споменем красивото неоново осветление в спалнята, както и нежно розовите отблясъци на LED инсталациите в кухнята.

Претендентът, за който ще кажем няколко думи на второ място е решен в бебешко синьо, розово и виолетово.

Това красиво студио, ни посреща с бебешко-син диван с необикновен дизайн в компанията на прозрачна синя масичка за кафе.

Кухнята е в наситено розово и бяло, а полилеят над къта за хранене е събирателен образ на цветните теми в апартамента.

Медийната конзола е решена в бяло и сиво, което създава монохромен кът с деликатна розова подсветка.

Укротяваме искрящия розово-виолетов вайб с една идея в едно малко студио в Гърция.

Зад красива арка, наднича удобен диван в цвят синя слива, а зад него тапет с ботанически десен влива свежест и простор в помещението.

Своеобразната ботаническа градина е продължена с  уникални висящи цветарници.

Окаченият таван в бяло и розово, създава оптическа илюзия, която сякаш прави помещението по-високо и обемно.

Кухненският кът е решен в бяло, а ретро хладилникът в бледосин цвят е прелестен акцент.

Не пропускайте да хвърлите един поглед и във футуристичният розово-виолетов декор на последният апартамент тип студио, който сме избрали! Елементите в него са повече от изненадващи и меко казано шантави!

Източник:http://www.home-designing.com/taking-pink-and-purple-interior-design-from-sublime-to-outrageous?fbclid=IwAR337S1xDKSYv7VbyA_wmnGaPxR63SMsXTUOU0xaXVt4Tc_-j6i9QnnXyB0

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.