Богато земно кафяво, орехови нотки и наситено черно спояват палитрата в този луксозен апартамент. Декорът му е изтънчен и мистичен, а опушено-сивите цветни акценти са необходимата щипка пикантност, която прави земната палитра завършена.

Земният привкус е надграден с пищни стайни растения в богат зелен цвят и акцентни стени от сечен камък.

Декорът дължи своята изтънченост на луксозното осветление. Земните цветове се радват на приглушена LED светлина, под формата на ленти. Тази мека осветеност е допълнена от мини прожектори, разположени във фини формации по окачения таван.

Голям кожен диван в меко земно кафяво, задава цветната температура на всекидневната. Декоративни възглавници в опушено сиво създват необходимия контраст и кореспондират със семплият сив килим под цялата инсталация.

Сивите стени и таван създават далечно пещерно земно усещане, заради резките светлосенки, които образуват.

Топлият кафяв цвят на акцентната стена от сечен камък се откроява в комбинацията със сив мраморен постамент, на който е позициониран телевизора.

Декорът изглежда напълно завършен, благодарение на тежко падащите плюшени завеси в сиво.

Непосредствено зад къта за релаксация, откриваме дискретна трапезария в земно орехово кафяво, която е обособена най-вече от невероятният полилей. Освен с изумителен дизайн, той може да се похвали и с регулируема височина.

Трапезарията е отворена към кухнята, чийто декор е много изчистен и стилен. На фона на сечената каменна стена, кухнята изглежда леко футуристично. Дървени елементи допълват земното излъчване, под формата на модули за вградени кухненски уреди.

Мраморът се явява като своеобразен спояващ елемент в декора на този дом. Откриваме го в акцентните стени, гърба на кухнята и дори пода.

Декорът в спалнята е семпъл и изтънчен. Тук отново можем да се насладим на топлият кафяв цвят на каменна акцентна стена в комбинация със сиво и плътно черно.

Гардеробната е с асиметрични открити рафтове в светлокафяво, което създава приятен контраст с интериора на спалнята.

Източник:http://www.home-designing.com/earthy-brown-and-black-decor-with-rugged-rock-features-luxurious-lighting?fbclid=IwAR1KcDSmy4yqAmtRMQ80eV-dAWs9VX6qzqOUmJ288MFZKWo254YFw3fwRdI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.