Едва ли има по-ефирен и лек интериор от този, изграден от бяла база в комбинация с дървесни тонове и зеленина.  Тези домове са изтъкани от спокойствие, стил и изтънченост. Неутралните цветове могат и ви спасят от стилови грешки, но все пак, могат да завършат пространствата по доста скучен начин, особено ако е проектирано без фантазия.

В един идеален вариант, апартаментът има луксозно и минималистично излъчване, натурални цветове и е лишен от излишна помпозност. Този резултат е сякаш по-лесен на думи отколкото постижим в реалността.

Именно това, ни накара да съберем няколко апартамента, в които естествената, неутрална цветова гама е съчетана по невероятен начин с обзавеждане и акценти.

Дизайнерите на тези пространства са постигнали лекият интериор с Дзен излъчване за който мечтаем, без следа от излишен интериорен „шум“.

В този апартамент, цветовете са приглушени, а всекидневната прелива в тераса с дървена ламперия. Френските прозорци, правят този процес незабележим и пропускат изобилие от слънчева светлина във вътрешността.

Минималистичната обстановка, има нежно излъчване, а мебелите в сиво и черно са отлични акценти, които координират цветова схема на помещението.

Естетиката на този тип обзавеждане, предполага лети постаменти, които успешно заместват шкафове и помощни маси. Те са от бетон или мрамор и приютяват стайни растения в наситени зелени цветове, поставени в плетени кашпи, огледала и часовници. Рустикалният им вид, балансира минималистичната атмосфера на дома по деликатен начин.

Съвременният дом е базиран на отворени площи и липса на преградни стени. Именно това налага минимализма и естествените цветове все повече.

Координацията на естествени материали и неутралните цветове, ви оставят с усещане за спокойствие и хармония, а модернистичните акценти във всеки кът напомнят за удобствата на 21-ви век.

В този естествен, Дзен декор ще откриете много плетени мебели, дървени маси, облицовани стени и дървени подове, които са успешно преплетени с бетон и индъстриал детайли.

Съвременната неутрална схема е креативна амалгама от взаимно допълващи се стилове и акценти. Домът е укритие, лично бягство от натовареното ежедневие, кътче спокойствие и глътка свеж въздух, където да сте себе си в най-истинския смисъл на понятието!

Източник:http://www.home-designing.com/the-effortless-perfection-of-natural-neutral-room-palettes?fbclid=IwAR23HwpCgXqVwGckyKXMAp7_1uiUpyuQhPsgmnaYyN9zA19i5fi-ZoDLW4Q

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.