Банята независимо голяма или малка, има ресурса да се превърне в изключително място, но откъде да започнем?

С правилните естетически посоки и дизайн, можем да я преобразим напълно и да я превърнем в пашкул от удоволствие и уют.

Събрали сме най-различни интериорни решения за баня, които ще ви дадат насоки и цялостна представа как би могла да изглежда вашата.

Всяка баня в колекцията ни, се отличава с естествени теми и материали и изключително майсторство в изработката на елементите.

Банята, потопена в дърво и естествени материали, има изначално комфортна и релаксираща атмосфера. Всяка една от тези бани, притежава особена автентичност, която ви кара да се почувствате защитени и в пълно усамотение.

Ако обичате да релаксирате във ваната с чаша вино и няколко ароматни свещи, то банята ви, трябва да е и място за отмора и разпускане не само за тялото , но и за духа.

Рустикалният стил, ще ви осигури допира на естествените текстури в банята. Камък, дърво и керамика, съжителстват в невероятни комбинации, носещи духа на провинцията.

Бетонът може да замести камъка, за да създадете по-модернистични и елегантни форми. Същото Рустик усещане, но една идея по-модерен прочит на стила!

Белият дървен под пък, ви дава възможност за еклектика в банята. Комбинирайте луксозни и ежедневни елементи и я направете мега уютна.

Банята има нужда от изтънчена и семпла мивка. Тук материалите са различни- мрамор, бетон, камък. Формата е изчистена и минималистична, а рафтовете са просто задължителни.

Да оставите банята семпла, е равносилно на това да махнете всички шкафове и мебели. Вградените или изляти ниши са добра алтернатива на окаченият шкаф.

Едно популярно дизайнерско решение е да покажете банята си! Не я крийте зад врати и бетонни стени, вместо това, изберете стъклени стени. Обикновено е предпочитано решение за малки и не достатъчно просторни апартаменти. От дизайнерска гледна точка е наистина вълнуващо и нестандартно!

Източник:http://www.home-designing.com/sensational-bathrooms-with-natural-timeless-elegance

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.