Червен цвят, е смела заявка във всекидневната! Дори няколко декоративни възглавнички в червено, могат да събудят излъчването на всеки диван в неутрален цвят. Завеси в червено, допълнени от килим в същите нюанси пък, могат да събудят целия интериор в дадено помещение.

Червеният цвят, буквално запалва интериора, добавя много видима топлина в декора. Така може да промените излъчването на изцяло студена стая.

Колекцията ни е богата и ще ви покаже различни техники и начини да добавите любимият си червен цвят във всекидневната!

Червени декоративни стени, червени мебели, като акцент или направо цели кътове потопени в нюанс на червеното.

Един отличен начин да внесете червени нюанси в декора, е да го етажирате. Тъмен таван и стени в комбинация със червен диван, ще ви накарат да се почувствате като в защитен уютен пашкул!

Друг вариант, е да комбинирате червени мебели и акценти с чисто бял декор.

Ако сте фен на минимализма изчистените форми, заложете на нещо модерно. Строг диван с правоъгълен дизайн в бургундско червено е стилно допълнение към подобен интериор.

Ако вече сте декорирали всекидневната в неутралната гама, но искате да и вдъхнете малко повече настроение и заряд, не се тревожете! Няколко възглавнички и може би един два акцентни стола в наситено червен цвят ще ви спасят!

Не пренебрегвайте въздействието на артуърк инсталациите! Те могат да преобърнат излъчването на всяка стена, респективно стая у дома.

Супер въздействащ подход е да създадете постамент за най-цветните си елементи. Защото всяко изключително нещо като шеметният червен диван например, заслужава своя пиедестал!

Червеният цвят не винаги „крещи“ в интериора. Ето няколко варианта на по-приглушено присъствие на елементи в червено.

Керемиденото или тухлено червено, охрата и цвят кестен, са нюанси, които можете да комбинирате в една по-класическа декорация.

Ако пък ви се ще нещо в стил Мароко и малко мистика, подарете си красив тъкан килим с живи червени елементи!

Червеният цвят е щур, мек, крещящ, топъл…изобщо наситен с много полюсни емоции. „Запалете“ в червено поне едно ъгълче у дома, ще ви направи щастливи!

Източник: http://www.home-designing.com/red-living-room-interior-design-ideas-photos-accessories

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.