Ваната, може да бъде много повече от част от обзавеждането на банята! Тя е източник на наслада, релаксация и място за размисъл. Ваната има лечебни свойства за някои и дизайнът и е от изключително значение.

Независимо дали търсите компактна вана за своята малка баня или сте се спрели на нещо по-разточително, колекцията ни има много предложения за всеки стил баня!

Ваната, която изглежда като произведение на изкуството може отлично да допълни интериора на една съвременна баня.

А защо не вана, която е с воден масаж, за да отпусне мускулите ви? Колекцията ни ще ви разходи из различни възможности дизайн на вана, грабнете си идея!

Ако търсите минималистична вана, ви препоръчваме някоя от тези акрилни вани в снежнобяло. Инсталирането им е улеснено от вграденият смесител, а теглото им е в пъти по-малко от това на порцеланова вана.

Порцелановата вана от своя страна има по-голяма издръжливост и се почиства лесно.

Можете да се спрете на нещо по-нестандартно като форма или на вана с класически дизайн.

Ако пък трудно намирате най-удобната позиция за киснене във вана, ви трябва такава с издигнати краища и извивка по средата.

Ваната в черно, определено има драматично присъствие и приковава погледа.

Бетонната вана пък има неповторимо усещане на допир. Повечето от бетонните вани съдържат примеси, които ги защитават от надраскване и поява на петна.

Ако сте почитатели на стила Рустик, може да се сдобиете с нещо по-кънтри като излъчване. Вана от мед или дърво! Медната вана е същински полъх от слънчева Тоскана и е горе-долу вечна!

Вилата или малката хижа пък, биха се радвали на вана от естествено дърво!

Добавете малко изисканост с цвят! Бургундско червено в съчетани е с златни крака и смесител, правят тази вана истинско бижу!

Вградената правоъгълна вана пък, ще ви спести средства.

А чували ли сте за вана с вратичка? В нея, можете да се настаните удобно преди да я напълните. Отлично решение и за трудно подвижни хора, които искат да се наслаждават на това удоволствие!

Ваната отдаван не е лукс, а необходимост. Предимно заради терапевтичните си свойства и релаксацията с които ни дарява!

Източник:http://www.home-designing.com/buy-bathtubs-for-sale-online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.