Има малки домове и уютни, топли домове, двата термина не винаги вървят заедно!

Малкият апартамент лесно може да се превърне в студено и мрачно място. Лошото планиране на пространството например, създава усещане за претъпкано и некомфортно помещение.

Това обаче, съвсем не е задължително!

В статията, ще ви покажем два малки апартамента в топли дървесни и златисти тонове, които са истински синоним на домашен уют. Освен всичко останало, ще ви дадем гениални идеи за планиране и обзавеждане на малки домове!

Първият топъл интериор в който ще надникнем, ни посреща в малка стилна всекидневна. Погледът ни е привлечен моментално от двойка маси за кафе с основа „кафез за птици“.

Те са „кацнали“ върху мек сив килим с оплетка в концентрични кръгове.

Диванът е модерен, в топъл сив цвят и компактна конструкция, без страници.

Срещу него, виждаме лека винтидж препратка. Телевизорът е поставен на стойка с четири крака, които пък кореспондират с материала и формата на масичките за кафе.

Звездата на планирането в този топъл интериор са перфорираните дървени панели. Освен че внасят топлина в декора, те служат и като разделители.

Някои от тях са подвижни, а светлината, която се процежда през дупките ни подсказва, че от другата страна има друго помещение.

Кухнята е най-топла като цветна температура в интериора! Дефинира я стена от правоъгълни кухненски плочки в цвят горчица и бели кухненски шкафове.

Плочките издават топли златисти отблясъци, а таванът в тъмен керемиден цвят карат зоната да грее.

Другият топъл интериор, из който ще ви разходим е на площ от 35 кв.м. Този апартамент е подчинен на спокойствието, елегантността и семплата романтика.

Пространството е оползотворено максимално. Под прозореца, се намира уютен кът за четене, а под него виждаме малка библиотека.

Всекидневната е много Сканди като прочит. Двойка маси за кафе в топъл дървесен тон, правят компания на диван в стил 50-те, наситено зелено листно растение в красива кашпа в топъл дървесен нюанс и дървен стол.

Разгледайте галерията ни, за да разгледате подробно тези топли уютни пространства.

Източник: http://www.home-designing.com/converting-small-spaces-into-cosy-homes-with-warming-wood-decor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.