За всички вас, които живеят под наем, идваме на помощ с лесни решения за стенна декорация, с която ще спасите декора на стените в квартирата!

Да си наемател, особено такъв с опит си има своите падения.Всеки от нас е прецаквал стената на хазяйна с някоя дупка или скъсан тапет…петно от кафе или вино и „О, ужас! Как да поправя щетите?“ е нещо за което ще си говорим днес.

Стените, са първото нещо, което искаме да променим в апартамент под наем. Въпреки това, много собственици не са никак навити, наемателя да прави трайни проблеми или каквито и да е промени по собствеността им.

Разбираемо, но не винаги приемливо. Ще ви дадем, няколко идеи за промени и бързи фиксове на стени и стенни гафове. Не се отказвайте от стила си и от възможността да се почувствате у дома в квартирата си.

Дайте шанс на контактната хартия! Ако не сте чували за нея, е време. Истински невъзпят герой в домашния декор! Ако сте наемател или крайно колеблив в декорацията, това е вашият материал. Не е скъпа и лесно се разлепя, когато ви писне.

Стените оживяват с малко цвят и мотиви! Може да си направите цяла акцентна стена или да подчертаете със закачлив патерн гърба на кухнята, особено ако е захабен.

Всякакъв вид стенни пана са отличен избор! Освен, че стенните пана с мандала са мега хит и сте ги виждали къде ли не, са и супер лесен начин за декорация на стена!

Украсете стените със фотографии! Стенната галерия не е точно „откриване на топлата вода“ в декора, но определено внася много комфорт и уют в интериора.

Доверете се на декоративното тиксо- Washi tape! За разлика от двойно-залепващото и други свои побратими, washi tape, има отлична репутация на пазител на стените. Ще задържи всичко на точното място, точното време, без никакво увреждане на мазилката!

Всъщност, декорацията на стени е супер забавна и креативна задача! Така че, разопаковайте останалото от багажа и направете стените свои с нашите идеи!

Източник: https://www.decoist.com/trendy-accent-walls-for-renters/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.