Съвременният Рустик тренд, който просто „отнесе“ конкуренцията в интериора на спалнята са леглата от дървени палети!

Вмъкнете Рустик елемент във вашата спалня с табла или легло от палети! С малко въображение и в комбинация с правилните детайли, можете да преобразите спалнята.

Обикновено, се замисляме за реформи в спалнята, когато си купим нов матрак. Това е и момента да преосмислим пространството в стаята. Ако усещате пространството претъпкано и задушно, е време за промени.

Махнете голямата тежка спалня и поставете новия си матрак върху легло от палети! Най-хубавото е, че можете да си го направите абсолютно сами!

Дървените палети, се оказват невероятно практична основа за всякакви мебели. Виждали сме ги в градината като люлки или диванчета с възглавници. Като всеки DIY проект, този също ще изиска търпение и умения от ваша страна. За щастие в YouTube има море от видео материали, които ще ви помогнат за перфектната изработка .

Тук, ще ви покажем някои от леглата от палети, които ни плениха с дизайн.

Съвременната минималистична спалня, обикновено разчита на леглото като център на декора в помещението. Предпочитаният подход, е дървените палети да са в натурален вид, но ако желаете може да ги лакирате в една идея по-тъмен нюанс.

Бъдете внимателни с останалите мебели. Ако искате да задържите базовото и минималистично усещане в спалнята, не я претъпквайте с мебели.

Друг стайлинг е шикозната момичешка спалня. Много момичета вече запретнаха ръкави и си измайсториха шикозна, нискобюджетна спалня от палети в гаража или хола! Флорални мотиви и светли цветове, плакат на котка, гирлянда от лампички и някое- друго саксийно растение, ще ви дадат супер женствена атмосфера в палнята.

Ако сте фенове на фермерският Рустик стил, леглото от дървени палети, ще попадне в перфектния декор! Земните тонове в интериора, в комбинация с естествени текстури и дърво, ще ви обгърнат в кънтри романтика и уют!

Заредете с ентусиазъм и идеи тук, грабвайте дрелката и палетите и действайте!

Източник: https://www.decoist.com/diy-pallet-bed-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.