Сбогувайте се с дъждовната и хладна пролет и се подгответе за топлото лято с леко освежаване на кухненския декор! За да си гарантирате сутрешно кафе в прохладна и красива кухня и онези, късни вечери с приятели, които се помнят, дайте любов на кухненския интериор!

В публикацията, ще ви дадем ценни и лесни за следване идеи за една вълшебна лятна кухня.

Обновяването на кухненският интериор за топлите дни е лесна задача, ако действате умно. Има хитри и въздействащи начини да направите кухнята любимо място през лятото.

Купете си билки в саксия! Подправете лятното барбекю или салатения дресинг , освежете домашната лимонада със свежи, току-що откъснати билки. Зелените подправки, мигновено ще освежат кухненският декор, ще внесат онова прелестно свежо ухание на лято и ще „ахнат“ гостите ви!

Босилек, мента, розмарин, кориандър…истински летен букет от аромати!

Сменете арт-уърка на кухненската стена. Всеки има нещичко на стената в кухнята и то стои там толкова отдавна, че не го забелязва. Променете това! Кухненският интериор, ще спечели веднага от един или няколко интригуващи принта.

Всичко в стил Арт Деко, е супер популярно в момента, а и стилът е въплъщение на лятото сам по себе си! Цветовете са живи и весели и със сигурност, носят лятна енергия в атмосферата на кухнята.

Купете си хубави дървени или бамбукови дъски за рязане. Кухненският интериор, ще добие Рустик нотка, а онези разговори на по чаша вино и разядки също.

Сложете на показ плодовете и цветята от пазара! Една красива фруктиера, отрупана с летни плодове, е лесен и въздействащ начин да поканите лятото в кухненския декор!

Снабдете се с прозрачни вакуумни буркани за паста! Напълнете ги с различни видове паста, сухи варива и ориз и ги сложете на показ.

Това са само част от малките неща, които можете да направите, за да освежите кухнята и да се радвате на релаксираща и лежерна лятна атмосфера.

Източник: https://www.decoist.com/summer-kitchen-ideas/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.