Няма по-подходящо място да освободите въображението си от детската стая. Добрият декор за детска стая, насърчава детето да бъде любознателно, забавалява го и го предразполага да прекарва самостоятелно време в занимания. Дизайнерите от Fajno Design са създали детски стаи, които са с много интригуващ инетриор. Със сигурност, малчуганите ще му се наслаждават години наред. Идеите им са практични и подчертано автентични.

Ето няколко предложения за интериор на детска стая, които може би ще ви дадат интересна насока в обзавеждането на стаята на вашия малчуган.

Въпреки че бебето не може да се възползва от стаята си все още, със сигурност ще забележи светлосенките по очарователния тапет на слончета.

Тази черно-бяла тема за стена е с елементи подобни на пчелна пита е предпочитана от деца във всяка възраст, особено от тийн представителите.

Стая вдъхновена от „Алиса в страната на чудесата“ може да има и много стилно излъчване. Тапети в черно-бяло с тема на малки фигурки във форма на пика, закачалки за стена във форма на чашки за чай, малка дървена тоалетка, всички елементи придават на стаята сладък, но изискан вид.

Всички деца обичат да се крият някъде и да превръщат скривалището си в тяхно царство. За да не ви се налага да правите палатка от столове и одеяло, сложете едно типи в някъде в стаята им и нахвърляйте няколко весели декоративни възглавници вътре.

Капките и всякакви форми във вид на стилизирана капка, са много подходящи ако решите да застъпите морската тема. Създават интересен десен и могат да дадат оригинален акцент в помещението.

Интересен подход е избора на тапет с несъвършен десен. Например този тапет изглежда сякаш е рисуван ръчно, заради различните по големина и форма елементи. Това е добър начин да насърчите креативноста у детето.

 

Можем също така да изберем нестандартен и интригуващ прочит на темата с животни. Артистични и загадъчни, детските стаи от тази колекция са на изцяло ново ниво в дизайна.

Източник:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.